Otthon / Terrortámadás / SZEPTEMBER 11-RE IDŐZÍTETTE BRUTÁLIS MÉSZÁRLÁSÁT AZ ISZLÁM ÁLLAM
A kép forrása: flagmagazin.hu

SZEPTEMBER 11-RE IDŐZÍTETTE BRUTÁLIS MÉSZÁRLÁSÁT AZ ISZLÁM ÁLLAM

Hátborzongató videót osztott meg az Iszlám Állam az idén szeptember 11-ére eső Íd al-Adhá áldozati ünnep első napján. A felvételek egy mészárszékhez hasonlító szobában készültek plafonról lógó „áruló” foglyokról, de a hatás kedvéért a 2015-ös Mission: Impossible – Titkos nemzet című film jeleneteiből is belevágtak részleteket.

A felvételek központjában a nemzetközi kémek álltak, akik árulásukért életükkel fizettek. A videón korábbi kivégzések és a Mission: Impossible – Titkos nemzet című film jelenetei is szerepelnek – olvasható a Daily Mail című brit lap online kiadásában.

Az Iszlám Állam Deir ez-Zor városának egyik mészárszékén filmezte le a plafonról lelógatott foglyok meggyilkolását, akiket azzal vádoltak meg, hogy amerikai kémek. Ezeket a jeleneteket Tom Cruise és Simon Pegg 2015-ös alakításával vágták össze.

A 12 perces filmet a “Rakkát csendben lemészárolják” nevű emberjogi szervezet alapítója az Iszlám Állam eddigi legbrutálisabb videójának nevezte, ahol a foglyokat elmondása szerint “épp úgy mészárolják le, mint az áldozati bárányokat”.

A dzsihadista hóhér fehér öltözetben hajtja végre a kivégzéseket, a horogra akasztott foglyok torkát elvágja, majd ott hagyja őket.

Forrás: hirado.hu, dailymail.co.uk, Magyar Idők, flagmazin.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

A berlini merénylő békésen sétált egy brüsszeli vasútállomáson

A berlini karácsonyi vásárba kamionnal belegázoló és  12 embert meggyilkoló ISIS-terrorista a merénylet után négy …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: