Otthon / Barcsi hírek / Egy szombat délelőtt. Két fogadóóra. Négy jobbikos alapigazság.

Egy szombat délelőtt. Két fogadóóra. Négy jobbikos alapigazság.

Ander Balázs, a Jobbik országgyűlési képviselője és lelkes stábja szombat délelőtt sem pihent. A facebookon meghirdetetteknek megfelelően Barcson és Nagyatádon is utcai standolással egybekötött köztéri fogadóórán várták az érdeklődő helybélieket. Telefonon értük utol az ellenzéki honatyát, aki beszélgetésünk elején négy pontban foglalta össze a mai köztéri fogadóórái főbb témaköreinek lényegét.

 

  1. A béremelés egyik legnagyobb gátja a fideszkorrupció.
  2. Ma a baloldal nemcsak nem tud, hanem nem is akar választásokat nyerni Magyarországon.
  3. Orbán maffiaállamot épít, közvetlen környezetét állami és uniós beruházásokkal, termőfölddel, trafikokkal, kaszinókkal fizetik ki.
  4. A Fidesz egy veszélyes és drága hazárdjátékba vitte bele az országot.

 

barcs1

helló: -A Jobbik politikájában egyre hangsúlyosabb helyen szerepel a hazai bérek rendezésének kérdése. Az a Barikád magazin, amit most osztogattak a járókelőknek, egy önnel – mint a Jobbik Munkavállalói Érdekvédelmi Munkacsoportjának vezetőjével – készült terjedelmes interjúban pont ezt a kérdést járja körül. Érdekli ez a téma az embereket?

barcs2

Ander: -Természetesen! Ha meg akarjuk állítani az ország jövőjét veszélyeztető elvándorlási hullámot, akkor muszáj lesz lépni. Úton-útfélen előjön ez a kérdés. Mai fogadóóráimon is nagyon sok olyan emberrel találkoztam, akinek családtagja, rokona már elhagyta az országot, mert az itteni nyomorúságos fizetésekből egészen egyszerűen lehetetlen volt kijönnie. Sajnos a magyar emberek európai árakon vásárolnak, de ázsiai bérből élnek.

barcs3

 

helló: -Neves közgazdászok is egyetértenek azzal a kritikával, amit önök úgy fogalmaznak meg, hogy a minőségi munkaerőt mindenhol meg kell fizetni Európában, csak úgy látszik, Magyarországon nem. Mi ennek a jelenségnek az oka?

Ander: – Az, hogy az Orbán-kormány a munkaerőpiacot rabszolgapiaccá tette. Márpedig a polgári Magyarországhoz 3 dolog kell: béremelés, béremelés és béremelés!

helló: -A baloldal is ezt mondja, nem?

Ander: -Gyurcsányosan mondhatnám, hogy lárifári. De ha egy bővebb mondattal kell ezt a tételt kibontanom, akkor látni kell, a baloldalra adott szavazat elveszett szavazt, a Fideszt erősíti, és valójában a Fidesz azért segíti az életképtelen MSZP-t, hogy a Jobbik győzelmét megakadályozza.

helló: -Az országot megrázó korrupciós botrányok is terítékre kerülhetnek egy piaci standolás során, rosszul gondolom?

atad1

Ander: -Ez magától értetődik akkor, ha nem múlik el nap újabb felháborító esetek napvilágra kerülése nélkül. A legújabb, hogy a magát beteges módon Voldemort nagyúrnak hívató fideszes képviselő kedves neje is igazi tehetség, hiszen gazdasági tanácsadással foglalkozó egyszemélyes kft-je rövid idő alatt brutális profitra tett szert.

helló: -Bizonyára érti a dolgát az asszonyka, és keményen megdolgozott a milliókért.

Ander: -Aha. Rajtuk kívül pedig mindenki tehetségtelen, lusta disznó, mert nem tud százmilliókat összeharácsolni. Ahogy Lázár mondta: „Mindenki annyit ér, amennyije van”.

atad2

helló: -Talán nem játszanak nyílt lapokkal?

Ander: -Elég ha most három dolgot említek: hozzátartozók vagyonnyilatkozata, Quaestor- és offshore-nyilatkozat: a Fidesz hallgat, csak a Jobbik hozta nyilvánosságra, hogy nincs se a képviselőinek, se azok családtagjainak takargatnivalója.

helló: -Mindent elönt a kvótanépszavazás körüli kampány. Erről nem volt szó?

atad3

Ander: -Volt néhány DK-s szimpatizáns, akik lelkesen próbáltak afelől meggyőzni, hogy simán be lehetne telepíteni akár tízezernyi szegény migránst is az országba, de csak azért, hogy jó pontot szerezzek náluk, természetesen nem bólintottam rá a szélsőséges ballibek által táplált életveszélyes hülyeségükre. Nem kellenek olyan bevándorlók, akik képzetlenek, jóformán írni-olvasni sem tudnak, ráadásul pedig ellenségesek azzal a civilizációval, azzal a keresztény alapokon álló európai kultúrával, amit magunkénak tudhatunk! A Jobbik véleménye nagyon egyértelmű ebben a kérdésben. A legolcsóbb és legmagasabb szintű jogi garancia az alaptörvénybe emelés lett volna – amit a Jobbik indítványozott is-, s amelyet a népszavazás után úgyis kezdeményeznie kell a kormánynak. Milliárdokat lehetett volna megspórolni azzal, ha a kormány hallgat a Jobbikra. Ehelyett Orbán orosz rulettet játszik Magyarországgal.

helló: -Mi lesz, ha érvénytelen lesz a népszavazás?

Ander: -Az érvénytelen népszavazás Orbán Viktor veresége, ebben az esetben pedig le kell mondania.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Osztályok szűnhetnek meg a Nagyatádi Kórházban? Vajon igaz a pletyka?

Az a szóbeszéd járja, hogy Nagyatádon megszüntetnék az aktív kórházi ágyak számát, a belgyógyászat, a …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: