Otthon / Ország-Világ / Bulvár / Sarka Kata: Az én lelkiismeretem tiszta
A kép forrása: internet

Sarka Kata: Az én lelkiismeretem tiszta

Sarka Kata a Ripost hasábjain beszélt házassági válságáról, ezúttal kerülve a kitérő válaszokat, tiszta vizet öntött a pohárba.

Arra a kérdésre, hogy valóban egy harmadik fél okozta-e a válságot házasságukban, a következőképpen reagált:

Maradjunk annyiban, hogy az én lekiismeretem tiszta, és én költöztem el otthonról – célzott Sarka Kata arra, hogy ő mindvégig hűséges volt párjához.

– Két kimenetele lehet a jelenlegi helyzetnek. Vagy elválunk, vagy együtt maradunk. Egyelőre nem tudom megmondani, hogy mi lesz, de az biztos, hogy most nem együtt éljük az életünket. Én a távolságtartás híve vagyok, Peti inkább kibeszélő típus. Adtam is esélyt a beszélgetésre, de nem vezetett célra. Azt gondolom, hogy most az a legjobb, ha időt adunk egymásnak és nem próbálunk meg erőszakosan pontot tenni a problémáink végére – folytatta az interjúban Kata.

Elmondta azt is, hogy bár külön élnek férjétől, Péter akkor mehet a gyerkekért, amikor csak szeretne. Noncsi és Dávidka bármikor visszamehetnek régi gyerekszobájukba. Attól viszont tart, hogy rövidesen a gyerekek iskolájában is beszédtéma lesz a magánéleti válságuk.

Ez is érdekelheti: Sarka Kata: Én már semmit nem akarok Pétertől

Forrás: blikk.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Várkonyi Andrea: Amikor megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált

„Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel. Így, pár héttel az esküvő után olyan jó …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: