Otthon / Barcsi hírek / Kampányhajrá Barcson is
A kép forrása: internet (illusztráció)

Kampányhajrá Barcson is

Pártügyeken felülemelkedő az október 2-i kérdés, nem szabad belőle belpolitikai ügyet kreálni, hiszen ennél nagyobb volumenű kérdésről van szó – hangzott el Tállai András és Szászfalvi László közös lakossági fórumán.

 

A kormánypártok nyitották Barcson a lakossági találkozók sorát. Tállai András államtitkár hangsúlyozta: a népszavazás célja, hogy a kormány az emberek támogatásával a háta mögött tudjon cselekedni a kényszerbetelepítés ellen. Szászfalvi László országgyűlési képviselő elmondta: a keresztények szenvedik el a világon a legtöbb mártírhalált. A kereszténydemokrata honatya szerint a választókerületen átvonuló több mint 130 ezer bevándorló és menekült útjának koordinálása sem jelentett kis feladatot, de a térség és az állami rendfenntartók, a segélyszervezetek kiválóan helytálltak tavaly. A Fidesz és a KDNP is a nem szavazatok leadására buzdít a népszavazáson – írja a barcsihirek.hu hírportál cikkében.

 

Hellodelsomogy.hu kiegészítés:

A Jobbik Magyarországért Mozgalom már korábban – Ander Balázs országgyűlési képviselővel, Szaniszló Adriennel, a párt külpolitikai szakérőjével és Sas Zoltánnal,  a Jobbik nemzetvédelmi kabinetének vezetőjével tartottak közös lakossági fórumot Európa a terror árnyékában címmel, amelyet IDE kattintva olvashatnak a kedves olvasóink.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Osztályok szűnhetnek meg a Nagyatádi Kórházban? Vajon igaz a pletyka?

Az a szóbeszéd járja, hogy Nagyatádon megszüntetnék az aktív kórházi ágyak számát, a belgyógyászat, a …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: