Otthon / Barcsi hírek / A 444.hu hírportál gyalázza a barcsi rappert, F. Lackót
A kép forrása: Facebook

A 444.hu hírportál gyalázza a barcsi rappert, F. Lackót

A 444. hu hírportál pénteken jelentetett meg egy cikket, amelyben a barcsi rappert, F. Lackót gyalázza azért, mert arra buzdítja a hallgatóit egy zenéjében, hogy menjenek el és szavazzanak a mai napon nemmel.

A 444.hu szerkesztői nem igazán tudják megemészteni, hogy vannak olyan emberek Magyarországon, akik védik, oltalmazzák ezt a keresztény értékeken alapuló országot. F. Lackó írt egy dalt, amelyben a saját gondolatait foglalta össze a menekültekkel kapcsolatban, és arra kéri az embereket, menjenek, szavazzanak nemmel a mai napon.

 

 

A liberális média, így a 444.hu is hozta a saját, megszokott aljas stílusát – hiszen már számtalanszor bebizonyították, hogy nem a magyar közélet korrekt tájékoztatására szolgál a hírportáljuk, hanem szentügyük a megbotránkoztatás, Lackó esetében pedig a gyalázás.

Nem igazán értünk egyet azzal a felfogással amit a 444.hu képvisel, hiszen az sok esetben értéktelen. Hírportálunk tovább biztatja F.Lackót, hogy folytassa a munkásságát, Dél-Somogy egyik tehetsége, akit támogatni és nem gyalázni kell.

Sok sikert kívánunk!

 

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Osztályok szűnhetnek meg a Nagyatádi Kórházban? Vajon igaz a pletyka?

Az a szóbeszéd járja, hogy Nagyatádon megszüntetnék az aktív kórházi ágyak számát, a belgyógyászat, a …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: