Otthon / Barcsi hírek / Ander Balázs is leadta a voksát vasárnap délelőtt
A kép forrása: facebook

Ander Balázs is leadta a voksát vasárnap délelőtt

Ander Balázs, a Barcson élő jobbikos országgyűlési képviselő a délelőtti órákban posztolta ki, hogy leadta a voksát a kvótareferendumra és nemmel szavazott.

barcsi honatya röviden összefoglalva azt írta a Facebook-bejegyzésében, hogy civilizációk összecsapásáról érkező Huntingtonra, a multikulti csődjéről író Putnamra, vagy Demény Pál elborzasztó jövőképet felvillantó demográfiai tanulmányaira is hivatkozhatna, de röviden csak annyit közölt a kedvelőivel, hogy az eszmei, logikai, történelmi megalapozottságon túl, van három másik megdönthetetlen érve is – zárta rövidre sorait. 

A kép forrása: facebook
A kép forrása: facebook
Az országos, több milliárdos buzdítás ellenére nem lett eredményes az október 2-ra kiírt kvótareferendum, így beigazolódtak a Jobbik aggályai, hiszen Orbán Viktor miniszterelnök hazárdjátékot játszott. Ezzel az elkapkodott, elrontott döntéssel Magyarország miniszterelnöke adut ad Brüsszel kezébe, és ez alapján ki kell azt jelentenünk, hogy ez egy nagyon rossz rulett volt a Fidesz-kormány számára.

Lett volna egy egyszerűbb módja is ennek, mégpedig az, amit a Jobbik javasolt, hogy alaptörvénybe kellett volna illeszteni kijelentő mondatban ugyanazt a szöveget , ami a szavazólapon volt és nem elcseszni több milliárd forintot feleslegesen – az emberek megbolondítására, a Fidesz saját politikai játszmájára.

A népszavazási kérdés úgy szól: „Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?”

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Ander: A kormány még egyet csavart a neoliberális présen, ami a magyar dolgozókat szorítja harapófogóba

“A foglalkoztatási törvények kapcsán a kormány újra kimutatta a foga fehérjét, hiszen ismét csavartak egyet …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: