Otthon / Kultúra és Tudomány / Őszi randevúk a csillagjegyünkre hangolva
Fotó: Unsplash/Naveen Kumar

Őszi randevúk a csillagjegyünkre hangolva

Az ősz (is) tökéletes időszak arra, hogy szerelembe essünk. És randizzunk, kifulladásig. Akár új, akár régi szerelem van az életünkben, sose feledkezzünk meg a romantikáról még az egyre hűvösebb nappalok idején sem.

És ha esetleg tanácstalanok lennénk, hogy legközelebb hová és milyen randevút szervezzünk, a csillagjegyeink ebben is segítenek!

Vízöntő

Szeret mindig csinálni valamit, nem kedveli a haszontalanságot. A kétkezi munkát sem veti meg. Éppen ezért jó ötletnek tűnik egy közös alma- vagy szőlőszüret a friss levegőn. Majd a randi folytatódhat a jó meleg konyhában…

Halak

Szereti a vizet, és bár vége a strandszezonnak, a különböző létesítmények wellnessrészlegei a hideg napokban is szeretettel várják a vendégeket. Vagy mehetünk egy eldugott faházba valamelyik tó partjára is kettesben.

Fotó: Unsplash/Naveen Kumar
Fotó: Unsplash/Naveen Kumar

Kos

Szereti a versenyhelyzeteket és a sportokat is természetesen. Vigyük el egy focimeccsre vagy bármilyen sportrendezvényre, szurkoljunk együtt, majd beszélgessünk a mérkőzésről. Imádni fogja!

Bika

Egy kicsit földhözragadt – nem nagyon szereti a tömeget és az izgalmakat. Az a legjobb, ha elvisszük a nyüzsgés elől a természetbe, egy magában álló erdészházba a fák rejtekében és ott töltünk egy romantikus hétvégét édeskettesben a kandalló mellett.

Ikrek

Társasági lény. Imádja, ha emberek veszik körül, és szórakozni is nagyon szeret. Szervezzünk dupla- vagy triplarandit, esetleg délutáni baráti összejöveteleket. Jól fogja érezni magát, és hálás lesz nekünk a klassz programért.

Rák

Érzékeny személyiség. Ahogyan megérkezik az ősz, máris a tél miatt aggódik. Tegyünk egy romantikus sétát a parkban, készítsünk egy piknikkosarat telis-tele finomságokkal. Élvezzük a jó levegőt és a természetet. Hallgassunk zenét, együnk, igyunk, legyünk hálásak az együtt töltött időért.

Fotó: Unsplash/Toa Heftiba
Fotó: Unsplash/Toa Heftiba

Oroszlán

Magabiztos, szereti a figyelmet. Vigyük el Oroszlán partnerünket egy beöltözős buliba, úgyis közeleg a halloween. De más nagyobb összejöveteleknek is örülni fog.

Szűz

Keményen dolgozik, szereti a rendet és a rendszerességet. És nehezen viseli a spontán és nem tervezett dolgokat. Nem baj, ha egy kicsit felrázzuk és csinálunk egy spontán randit, nem szervezünk, nem tervezünk, csak úgy belevágunk a délutánba vagy a hétvégébe. Előbb talán meglepődik a Szűz partnerünk, de végül hálás lesz az új élményekért.

Mérleg

Szereti a szépet. Öltözzünk ki és menjünk múzeumba. Sétáljunk egy egész délutánon keresztül kiállításról kiállításra, kávézzunk a múzeum teraszán egy meleg plédbe burkolózva. És beszélgessünk a végtelenségig.

Skorpió

Magabiztos és határozott, magas érzelmi intelligenciával. Szervezzünk a számára például tematikus mozimaratont, novemberben például horrorfilmekből. Füsttel és tükrökkel, gyertyákkal és romantikus összebújással.

Nyilas

Szereti a kalandot és jól terhelhető. Szervezzünk a számára egy egész napot az ősz jegyében. Faragjunk töklámpást, együnk őszi ételeket, igyunk forró italokat, leveseket és szívjuk magunkba az évszak minden szépségét.

Bak

Földhözragadt, és igazából az szórakoztatja, ha keményen dolgozhat. Menjünk el egy biciklitúrára! Tűzzünk ki egy célt, és pattanjunk nyeregbe közösen, kettesben, távol mindenki mástól!

Forrás: ridikul.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

60 éve állt egy galériában a 400 éves „hamisítvány”, nemrég kiderült, eredeti Rembrandt – 24.hu

Az egyesült államokbeli Allentown galériájában már több mint 60 éve állt egy közel 400 éves …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: