Otthon / Ország-Világ / Mától érkeznek a Jobbik levelei: 3 témában várják a véleményeket
A kép forrása: videk.ma

Mától érkeznek a Jobbik levelei: 3 témában várják a véleményeket

Mától érkeznek a Jobbik levelei: 3 témában várják a véleményeket

Hétfőn kezdi kézbesíteni a posta a Jobbik “valódi nemzeti konzultáció” kérdőíveit – jelentette be vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján Lukács László György, a Jobbik frakcióvezető-helyettese.

A párt által meghirdetett “valódi nemzeti konzultáció” lesz a megalapozója annak a valódi programírásnak, amit a Jobbik eltervezett – fogalmazott a politikus, hangsúlyozva, hogy pártja mostanra egyedüliként maradt az ellenzéki oldalon kormányváltásra képes erőként.
Jelezte:

a 4,2 millió magyarországi háztartásba várhatóan a hét során érkeznek 14 pontos kérdőíveik; ezeken öt-öt kérdés az egészségügy és az oktatás, négy pedig a korrupció témájával foglalkozik.

A képviselő megjegyezte: a kiküldéssel egyidejűleg elindul a kérdőívek kitöltésének lehetőségét kínáló online felület is, amely a http://szavazas.vnk.hu oldalon érhető majd el.

Képünkön Dr. Lukács László György a Jobbik frakcióvezető-helyettese
Képünkön Dr. Lukács László György a Jobbik frakcióvezető-helyettese

A legégetőbb kérdések között a jobbikos politikus azt említette, hogyan tudja az állam biztosítani, hogy a lehető legtöbben vehessenek részt a magas színvonalú oktatásban, miként garantálható a kor színvonalának megfelelő, hálapénztől és hosszú várólistáktól mentes egészségügy, illetve hogy “hogyan lehet visszaszorítani az egymást követő kormányok által kiépített, de a Fidesz által csúcsra járatott korrupciót”.

A képviselő jelezte, hogy a visszaküldéssel a választópolgárok egyúttal részt vehetnek a Jobbik programalkotásában is a 3 területen.

A levelek a válaszborítékot is tartalmazni fogják, így a lakosságnak nincs más dolga, mint azt minden további díjfizetési kötelezettség nélkül kitöltés után postára adja.

A szavazáshoz szükséges többi információt a most induló http://vnk.hu oldalon fogják megtalálni.

Ha kíváncsi a sajtótájékoztatóra, itt az megtekintheti:

Forrás: MTI.hu, Jobbik és videk.ma

Kép: Haon.hu/ Alfahir Béli Balázs

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: