Otthon / Barcsi hírek / A kiskonyhában beszélgetett Vona Gábor a cigány családdal
A kép forrása: Vona Gábor Facebook-oldal

A kiskonyhában beszélgetett Vona Gábor a cigány családdal

Vona Gábor, a Jobbik elnöke elfogadta a roma férfi meghívását, és bő fél órát beszélgetett a cigány családdal a kiskonyhában – írja a sonline.hu hírportál cikkében.

– Én még az ördöggel is cimborálnék, ha csak egy halvány esélyt is látnék arra, hogy attól a cigányságnak jobb lesz. Vona Gábor pedig nem az ördög – mondta lapunknak a barcsi Bokor József, az a roma, aki meghívta házába a helyi cigánytelepre látogató Vona Gábort. A Jobbik elnöke elfogadta a meghívást, és bő fél órát beszélgettek a cigány családdal a kiskonyhában. – Mi másról esett volna szó, mint szegénységről, cigányságról. Elmondtam, jó lenne már végre egy olyan világ, ahol nem 20 ezer forintból kell az embernek megélnie, valódi munkához jutna az, aki dolgozni és boldogulni akar – mondta lapunknak Bokor József. – Bárki bármit mond ugyanis rólunk, a cigányok többsége ilyen. Elegünk van már a nyomorból, a közmunkára alapozott életből. Olyan mélyen vagyunk, hogy mindenkit meghallgatunk, aki azt állítja, hogy segítő szándékkal jön.

– Bármelyik pártelnököt szívesen vendégül látom, ha megkeresnek – tette hozzá. – Elmondom én nekik is, hogy mi nyomja a szegény emberek szívét.
Bokor József elmondta: tudja, a szerda esti vendéglátásáról erősen megoszlanak a vélemények a barcsi romák körében, de nem foglalkozik ezzel.

Forrás: sonline.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Kadarkút, Babócsa… Vajon a kormánypárti képviselő Szászfalvi László, most miért hallgat?

A jobbikos országgyűlési képviselő ma reggeli bejegyzése közösségi oldalán: Ander Balázs Elátkozott beruházások földje? – …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: