Otthon / Barcsi hírek / Ander Balázs folyamatosan talpon van – vidékjárás ősszel is

Ander Balázs folyamatosan talpon van – vidékjárás ősszel is

Már megszokhatták a Dél-Somogyban élő polgárok, hogy a Barcson élő országgyűlési képviselő megállás nélkül járja a déli vidék falvait és városait. Így történt ez ma is, hiszen Háromfán már a kora reggeli órákban, azt követően Taranyban, majd végül, de nem utolsó sorban Nagyatádon tartott standolással egybekötött köztéri fogadóórát.

Ahhoz képest, hogy Ander csak listás helyen került be az Országgyűlésbe, így is magasan veri az egyéniben megválasztott Fidesz-KDNP-s  Szászfalvi Lászlót, aki valami oknál fogva – nem igazán tartja fontosnak az utcai jelenlétet. Ellentétben Ander Balázs honatya folyamatosan és aktívan keresi a választópolgárokkal a kapcsolatot, ahogy azt egy országgyűlési képviselőtől elvárják a szavazók egy normális országban.

Az a kérdés motoszkál bennünk, hogyha most lennének a választások, akkor ez az aktivitás, amit a jobbikos Ander Balázs folytat – erős eredményt tudna – e produkálni?

Nem tudjuk,

de azt igen, hogy Háromfán a csurgói képviselő, Szászfalvi László kikapott Ander Balázstól 2014-ben, ugyanis a fideszes honatyára 113-an, Ander Balázs jobbikos politikusra pedig 115-en szavaztak. Nem sok a különbség, de ilyen aktivitással, folyamatos utcai jelenléttel elképzelhető, hogy már-már Szászfalvi László Ander mögött kullog – mégha Taranyban, Barcson és Nagyatádon jól szerepelt a fideszes politikus az előző választáskor.

A 2018-as választás természetesen nincs eldöntve, a Fidesz-KDNPS politikus, Szászfalvi László egészen biztosan még ilyen kevés utcai jelenlét mellett is nagy támogatottsággal bírhat, mint a jobbikos Ander Balázs. Viszont meglepetésként érhet mindenkit, ha esetleg a Nagyatádért Egyesületes Ormai István elindul a 2018-as országgyűlési választásokon, hiszen akkor az erős és a gyenge erőviszonyok változhatnak.

Egyelőre egy képviselő járja a vidéket, egy képviselő keresi az utca emberét, egy képviselő hallgatja meg panaszaikat, problémáikat:  Ander Balázs.

ander

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Kadarkút, Babócsa… Vajon a kormánypárti képviselő Szászfalvi László, most miért hallgat?

A jobbikos országgyűlési képviselő ma reggeli bejegyzése közösségi oldalán: Ander Balázs Elátkozott beruházások földje? – …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: