Otthon / Ország-Világ / Úristen! Máris be kellett zárni Vajna Tímea fánkozóját!
Fotó: Huszti István

Úristen! Máris be kellett zárni Vajna Tímea fánkozóját!

Ebben a kegyetlen országban nagyon nehéz egy tisztességes üzletembernek érvényesülnie.

“Kedves Vendégeink! Váratlan technikai okok miatt a Mr. Funk sajnos átmenetileg nem nyit ki. A Mr. Funk csapata nagy erőkkel dolgozik azon, hogy az üzlet minél előbb újra megnyithassa kapuit. Ahogy megígértük, az ajándékakciót is folytatjuk. Az újranyitás után mindenkit szeretettel várunk! Türelmeteket köszönjük! Mr. Funk & Ms. Bagel” – jelent meg szombaton reggel Vajna Tímea fánkboltjának Facebook-oldalán.

Megkérdeztük, mi a probléma és mikor várható az újranyitás, válaszukban azt írták: „Jelenleg nagy erőkkel dolgozunk a váratlan technikai probléma megoldásán. Amint biztossá válik az újranyitás időpontja, azonnal jelezni fogjuk”.

Fotó: Huszti István
Fotó: Huszti István

Miután Andy Vajna tévéje, a TV2 két riportban is agyonajnározta Andy Vajna feleségének fánkozóját, aztán pénteken egész nap innen jelentkezett Andy Vajna rádiója, a Rádió 1, talán a legtöbben már értesültek arról, Vajna Tímea fánkboltja pénteken nyitott meg. A megnyitó különösebben nagy érdeklődés nélkül, enyhe MSZP-s hangulatkeltéssel zajlott, viszont a fánkboltról és a benne árult fánkokról sajnos semmi jót nem tudtunk elmondani, hiába kóstoltunk meg tizenkét félét is a kínálatból.

Forrás: index.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: