Otthon / Ország-Világ / Se munkahelye, se jövedelme nem volt a körúti robbantónak
A kép forrása internet

Se munkahelye, se jövedelme nem volt a körúti robbantónak

Közleményt adott ki a Fővárosi Törvényszék a Teréz körúti robbantással gyanúsított férfi előzetes letartóztatásáról, amelyből újabb részletek derülnek ki.

Azt írják, a megalapozott gyanút a szemlékről, valamint házkutatásokról és lefoglalásokról készült jegyzőkönyvek, az elkészült szakértői szakvélemények, a szakértők előzetes megállapításait tartalmazó okiratok, egyéb rendőri jelentések, a beszerzett kamerafelvételek, a gyanúsított telefonjának adattartalma, illetve a híváslista elemzések és a rendelkezésre álló tanúvallomások támasztják alá.

A közleményben az is szerepel, hogy a férfi a rendelkezésre álló adatok alapján nem rendelkezik munkahellyel, illetve jövedelemmel, és családi kötelékei fellazultak.

A bíróság álláspontja szerint így nincsenek olyan erős személyi kötelékek, amelyek a rendelkezésre állását biztosítanák kényszerintézkedés (azaz az előzetes letartóztatás) nélkül.

Megalapozottnak találták azt a feltételezést is, hogy szabadlábon hagyása esetén hasonlóan súlyos bűncselekményt követne el.

Forrás: rubicon.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: