Otthon / Barcsi hírek / Ezt nektek!
A kép forrása: internet

Ezt nektek!

 

Tudjuk, hogy a Jobbik bejelentette, nem végeznek félmunkát. Csak úgy hajlandóak hozzájárulni az alaptörvény módosításához, ha az nem csak Juncker szegény bevándorló hordáinak, hanem Rogán Tóni cimborái gazdag betelepedőinek sem engedi meg, hogy Magyarországon keressenek maguknak új hazát.

Jó tudni, hogy százmilliárd forintot fialó bizniszről van szó! Ilyen óriási profitot kaszírozott be a letelepedési kötvényekkel kufárkodó off-shore hátterű szűk haveri kör.

Nem csoda hát, hogy olyan vonyításba kezdtek, amikor Vona Gábor javasolta a kötvényüzlet eltörlését, mint a sakálok, amikor elkergetik őket a zsákmányuk közeléből. Beindult a politikai harc, kígyót-békát kiabáltak a nemzetbiztonsági kockázatot hordozó gigamutyi ellen felszólaló Jobbikra.

Aztán olyan hírek is elterjedtek, hogy talán jobb ötlet lenne átszavazásra bírni két ellenzéki képviselőt, hogy a 131 fideszes honatya és honanya velük kiegészülve, a kétharmad birtokában módosíthassa az alaptörvényt úgy, hogy közben a hatalmas zsét csepegtető kötvényes biznisz érintetlen maradjon.

A Jobbik frappáns választ adott. Frakciójuk összes képviselője aláírta azt a nyilatkozatot, amelynek képét a Barcson élő nemzeti néppárti képviselő, Ander Balázs is kiposztolta facebbok-oldalára.

Nagyon örülünk annak, hogy van, akit nem lehet pénzzel megvesztegetni. Noha pár embernek bizonyára megérhetne egy kis kenőpénzt, és a százmilliárdos, tehát ezerszer százmilliós profitból még telne is rá, hogy valakinek megvásárolják a szavazatát…

Ahogy a többi jobbikos képviselő, úgy Ander és családtagjai vagyonnyilatkozata is nyilvános. De Barcson mindenki tudja enélkül is, hogy egy harmadik emeleti lakásban élnek, és még csak luxusverdája sincs, hiszen egy tizenhat éves Opel a család legértékesebb járműve. Viszont ennek ellenére sem adja a voksát. Tehát nem lesz úszómedencés családi ház, sem új autó, ha ilyet kérnének érte.

Portálunknál nagyon örülünk ennek a kiállásnak. Talán van még remény a korrupció büzhödt mocsarába süppedt magyar ugaron. Kellenek az olyan emberek, akiket sem erő, sem a könnyű pénz ígérete nem tántorít! Akik nem árulják kufárként a hazát a gazdag betelepedőknek sem!

A kép forrása: internet
A kép forrása: internet

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Ander: A kormány még egyet csavart a neoliberális présen, ami a magyar dolgozókat szorítja harapófogóba

“A foglalkoztatási törvények kapcsán a kormány újra kimutatta a foga fehérjét, hiszen ismét csavartak egyet …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: