Otthon / A nap étele / A nap receptje: TONHALSALÁTA ZÖLDFŰSZERES JOGHURTÖNTETTEL
A kép forrása: okoskonyha.hu

A nap receptje: TONHALSALÁTA ZÖLDFŰSZERES JOGHURTÖNTETTEL

ELKÉSZÍTÉS

  1. A jégsaláta leveleket felcsíkozzuk, az uborkát hasábokra, a koktélparadicsomokat félbe vágjuk és egy tálban összekeverjük az olívabogyóval.
  2. A kenyérszelet mindkét oldalát száraz serpenyőben megpirítjuk, majd vékony hasábokra vágjuk és a salátához keverjük, végül rámorzsoljuk a lecsöpögtetett tonhalat is.
  3. Az öntethez valókat alaposan kikeverjük és tálalás előtt a saláta tetejére csurgatjuk.

#okostipp Ízlés szerint olívaolajat és pár csepp citromlevet is csöpögtethetünk rá.

HOZZÁVALÓK

Forrás: okoskonyha.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

A nap étele: Bögrés dinnyécske – sütés nélkül, tuti siker!

Irtó kis helyesek, és még finomak is, ezek a kis sütés nélküli, vidám falatkák, igazi …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: