Otthon / Dél-somogyi hírek / Vihart kavart a somogyudvarhelyi lány az X-Faktorban
A kép forrása: sonline.hu

Vihart kavart a somogyudvarhelyi lány az X-Faktorban

Viharos körülmények között távozott az X-faktorból a 28 éves Balogh Eszter, aki saját elmondása szerint már 15 éve dolgozik keményen azért, hogy énekesnő lehessen.

Az élő adásban esett ki, de előtte sokan fanyalogtak azon, hogy korábban a táborban anyukája erélyesen lépett fel a mentorával, Gáspár Lacival szemben, mert nem engedte, hogy összetörjék a lánya álmait. Az interneten emiatt sokan támadták Esztert, Somogyban azonban nagy szurkolótábora van, hiszen somogyudvarhelyi származású.
– Somogyudvarhelyen nőttem fel 18 éves koromig, a szüleim a mai napig ott élnek. Sokan ismernek, tudják, hogy mennyire szeretem az éneklést – nyilatkozta lapunknak. – Sok visszajelzést kaptam, hogy szurkolnak értem. Számítottam is a somogyi közösség támogatására. Ma már Balmazújvárosban élek a párommal, emiatt kevesebbszer jutok haza Somogyudvarhelyre, de mindig hosszabb időt töltök ott.
Eszter elégedett a teljesítményével.

– Jól vettem az akadályokat, és mások is hosszú ideig próbálkoznak, amíg egy tehetségkutatóban eljutnak az élő műsorba – nyilatkozta lapunknak. – Az intenzív felkészülési időszak nagyon feltöltött, jó emberekkel ismerkedtem meg, mindenki sokat segített, például az énektanár. Nagyon jó, hogy egy ilyen műsorban semmi mással nem kell foglalkozni, csak az énekléssel, és minden adott, hogy minél jobb legyél.

Az X-faktorról azt tartja, hogy kellő löketet adhat a pályájához. – Nagyon jó kiindulópont, de nem lesz egyszerű. Ha már hírnevet kap az ember, rajta áll, hogyan használja fel. Vannak terveim, céljaim: saját dalokat szeretnék készíteni, és koncerteken megjelenni a közönség előtt. Egy adminisztrátori állásom van egy kereskedelmi cégnél, a verseny miatt fizetés nélküli szabadságot vettem ki. Még nem tudom, hogyan egyeztethető össze a zenei életemmel a folytatás.

A negatív internetes hozzászólások nem keserítik el. – Sokan felszínesen látják a történteket, és ez alapján ítélkeznek, nem tudhatják, hogy mi zajlik a nap 24 órájában – mondta a műsorról. – Nem baj, ha vannak kritikák, a zenei élet ezzel jár, és mindenkinek lehet véleménye. Sajnos azonban erkölcstelen hozzászólók is vannak, akik nem veszik figyelembe, hogy élő emberről, nem egy robotról van szó. De velük szemben nekem csak a pozitív szakmai vélemények számítanak, azzal foglalkozom, ami előre visz. Az évek során sokat fejlődtem. Ha éppen nem volt sikerem, nem okozott problémát, mert jó visszacsatolásokat kaptam, és tudtam, hogy nem fogom feladni. A sportolók, olimpikonok is évekig dolgoznak a sikerért. Nem görcsösen akartam elérni, csak azt szerettem volna, hogy megismerjenek, és a karrieremet elindítsam. Gyermekként népdal versenyen indultam, a Ki mit tud-on Siófokon, a Balaton Hangján, Keszthelyen a Helikonon hajdan Tóth Gabival. Az éneklés az életem része, nem tudom abbahagyni.

 

Forrás: sonline.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Osztályok szűnhetnek meg a Nagyatádi Kórházban? Vajon igaz a pletyka?

Az a szóbeszéd járja, hogy Nagyatádon megszüntetnék az aktív kórházi ágyak számát, a belgyógyászat, a …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: