Otthon / Ország-Világ / HILLARY CLINTON ZOKOGOTT, AMIKOR LÁTTA, HOGY ELVESZÍTI AZ ELNÖKVÁLASZTÁST
A kép forrása: flagmagazin.hu

HILLARY CLINTON ZOKOGOTT, AMIKOR LÁTTA, HOGY ELVESZÍTI AZ ELNÖKVÁLASZTÁST

A demokrata párti elnökjelölt ügyeit jól ismerő Ed Klein amerikai újságíró szerint Hillary Clinton vigasztalhatatlanul zokogott, amikor esélyes jelöltként azt látta, hogy elveszíti az Egyesült Államokban e héten rendezett elnökválasztást.

Ed Klein többször írt könyvet Hillary Clintonról, és bennfentes újságírónak számít a Clinton házaspár ügyeit illetően. A republikánusokhoz közel álló Newsmax televízió egyik műsorában számolt be a választás éjjelének történéseiről. Nem mondta el, hogy információi honnan származnak, de szavaiból kikövetkeztethető, hogy a volt demokrata elnökjelölt egyik nőismerőse lehet a forrás.

„Hillary nem tudta abbahagyni a sírást, amikor szerdán reggel fél hét körül felhívta egyik régi barátját. Egy nagyon, nagyon régi barátnőről van szó, aki a sírástól szinte alig értette, hogy Clinton mit mond”- mesélte Ed Klein. Azzal folytatta, hogy a barátnő azt tanácsolta Clintonnak: tegye túl magát a dolgon, a vereségért nem ő a hibás, hanem James Comey, a Szövetségi Nyomozó Iroda igazgatója és Barack Obama elnök, aki nem tett eleget a megválasztásáért.

Ezt a magyarázatot Klein is értetlenül fogadta, hiszen az Obama házaspár teljes erővel támogatta Clintont, nemegyszer kampányolt mellette, s még a választás előtti estén is kampányolt neki Philadelphiában. Klein szerint az is meghúzódhatott a háttérben, hogy Obama a 2008-as választási kampányban, amikor Hillary Clinton vetélytársa volt a demokraták elnökjelöltségéért folyó küzdelemben, többször is meglehetősen negatívan nyilatkozott róla, s ezeket a megnyilvánulásait most sem „tette helyre”. Klein szerint az általa kifaggatott információforrás azt mondta: Hillary Clinton úgy gondolta, hogy Obama elnök még időben leállíthatta volna Comey FBI-direktort, ha akarta volna.

Ed Klein szerint Hillary Clinton csakis magát okolhatja a bukásért. „Túlságosan önhitt volt, nem fogalmazott meg olyan üzenetet sem, amiért érdemes lett volna rá szavazni” – fogalmazott az újságíró, aki egyébként Clinton hívének és szavazójának mondta magát.

Forrás: flagmagazin.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: