Otthon / Ország-Világ / Kínos hangfelvétel: kipakolt az Országos Roma Önkormányzatot hivatalvezetője
A kép forrása: internet

Kínos hangfelvétel: kipakolt az Országos Roma Önkormányzatot hivatalvezetője

A Magyar Nemzet birtokába került egy hangfelvétel, amin Cserháti Tiborné, az Országos Roma Önkormányzatot (ORÖ) hivatalvezetője panaszkodott. Kapaszkodjanak, erős mondatok jönnek.

Az ORÖ-képviselőkből álló bizottság tagjai alaposan megkapták a magukét Cserháti Tibornétól, aki indulatos beszédében hívta fel a politikusok figyelmét az önkormányzatnál uralkodó lehetetlen állapotokra. Mi volt a problémája? Két hónappal a májusi közgyűlés után sem kapott felhatalmazást arra, hogy a rendkívül pazarló módon működő hivatalt átszervezhesse úgy, hogy az megfelelően tudjon működni.

Beszélt az ORÖ-ben uralkodó összefonódásokról, arról, hogy egyes képviselők bejárnak hozzá például olyan kérésekkel, hogy az ő ismerősük kapjon fizetésemelést. De alapból az álláshelyeket olyan ismerősök, rokonok, barátok töltik be, akik egyszerűen nem dolgoznak.

Az ÖRO likviditási gondokkal küzd, a félmilliárdos éves büdzsé már elment. Mindeközben az ORÖ elnöke, Balogh János egy 2015-ös évjáratú Audi A4 S line típusú autóval furikázik – olvasható a cikkben. Az Audihoz sofőrt is biztosít az önkormányzat Baloghnak, méghozzá havonta 250 ezer forint fizetésért. A Magyar Nemzet információi szerint a szolgálati luxusautót nem más vezeti, mint az ORÖ-elnök veje.

Forrás: propeller.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: