Otthon / Ország-Világ / Csúnyán mellényúltak a pikánsnak szánt Vona-képpel
A kép forrása: internet

Csúnyán mellényúltak a pikánsnak szánt Vona-képpel

Mellényúlt a kormányközeli bulvármédia, amikor szenzációként tálalt egy olyan fotót, amelyen Vona Gábor egy másik férfi vállát fogja, és arcuk csak néhány centiméterre van egymástól. A képet Terry Black Facebook-oldaláról vették le néhány nappal azután, hogy a transzvesztita előadó arról beszélt: a Jobbik elnökének 2001 és 2003 között voltak homoszexuális kapcsolatai.

 

A kép valójában a 2009-es sajtófotó-pályázaton is szerepelt már a bulvár, humor, zsáner kategóriájában azzal az aláírással, hogy „Vona Gábornak, a Jobbik elnökének gratulál egy pártaktivista a 2009. június 7-ei EP-választások éjszakáján”.

Ez volt egyébként az első olyan választás, ahol a Jobbik áttörést ért el, hiszen 14,77 százalékos eredményével három képviselője is kijutott Brüsszelbe.

Terry Black állításait Vona Gábor már múlt héten cáfolta. „Minden, amit Terry Black mondott, hazugság” – szögezte le a pártelnök, hozzátéve azt is, hogy ő büszke heteroszexuális. Azt is jelezte, hogy az előadóval szemben megteszi a szükséges jogi lépéseket.

 Forrás: mno.hu

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: