Otthon / Ország-Világ / Figyelem: csalók invitálnak facebookos játékra a Lidl és a Penny nevében
A kép forrása: sonline.hu

Figyelem: csalók invitálnak facebookos játékra a Lidl és a Penny nevében

Ne dőljön be nekik!

Kamu nyereményjáték terjed az interneten, csalók a Lidl és a Penny Market nevében invitálják játékra az embereket, mely során emelt díjas telefonszámot kell hívni, a nyeremény pedig egy 30.000 forintos vásárlási utalvány. Ez szimpla átverés, nyerni nem lehet vele, csak pénzt veszíteni, ahogy erre a két üzletlánc is felhívta a figyelmet a hivatalos Facebook-oldalukon.

Ezt írta a Lidl:

A kép forrása: sonline.hu
A kép forrása: sonline.hu

„A Facebook-on megjelent, „30.000 ft értékű vásárlási utalványos játék”, illetve bármilyen emelt díjas telefonszámhoz kapcsolódó kezdeményezés nem tartozik a Lidl Magyarországhoz! Kérjük, ne osszátok meg a játékot, és semmilyen utasítását ne kövessétek!”

A kép forrása: sonline.hu
A kép forrása: sonline.hu

„Kedves Vásárlóink! Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy a http://uy4offers.com/pennymhu/ linken olyan „Játék” érhető el, mely megtévesztő, jogellenes, a Facebook alapelveibe, felhasználási feltételeibe is ütköző módon olyan látszatot kelt, hogy azt társaságunk szervezi és hogy a játék során nyeremények kerülnek illetve kerültek átadásra. A linken található „ Játékot” nem a Penny Market Kft. szervezte, a Játékhoz és az abban ígért illetve a látszólag átadott nyereményekhez semmilyen módon nem köthető.”

Szóval ne dőljünk be ezeknek a próbálkozásoknak. Ha a láncok játékot hirdetnek, azt kizárólag a hivatalos oldalukon fogják megtenni, másnak ne higgyünk.

Forrás: sonline.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: