Otthon / Ország-Világ / FUTÓSZALAGON NYERI A PEREKET A JOBBIK HABONYÉK LAPJAI ELLEN
A kép forrása: internet

FUTÓSZALAGON NYERI A PEREKET A JOBBIK HABONYÉK LAPJAI ELLEN

Napi szinten jelenti be a Jobbik, hogy éppen melyik Habony-művekhez tartozó lappal szemben nyertek első- vagy másodfokon pert. Most a Magyar Idők volt képtelen az igazát bizonyítani.

A letelepedési kötvények miatt megbuktatott Alaptörvény-módosítás utáni bosszúhadjárat, minek keretében a Fidesz-közeli sajtótermékek Vona Gábort homoszexualitás gyanújába keverték, az eddiginél is jóval több pert fog eredményezni – erről a párt már hivatalosan is nyilatkozott.

Eszerint bíróságra járhat majd

a TV2

a Pesti Srácok

az Origo

a Lokál

és a Ripost is.

Csütörtökön azonban egy másik Vona-ellenes kampány kapcsán állította meg a Fővárosi Törvényszék, hogy hazudtak a pártelnökről. Az ellenzéki párt közleménye szerint ugyanis első fokon megállapították, hogy

a Magyar Idők valótlanul állította Vona Gáborról, a Jobbik elnökéről, hogy a Szürke Farkasok nevű török szervezettel ápol kapcsolatot, valamint annak tiszteletbeli tagja. Valótlanul állították továbbá, hogy a nemzeti néppárt és a török szervezet között bármilyen kapcsolat alakult volna ki.

Mivel a Habony-művek lapja nem tudta bizonyítani a bíróságon állításait, helyreigazításra, valamint illeték és perköltség megfizetésére kötelezték.

Forrás: alfahir.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: