Otthon / Ország-Világ / Bulvár / Smink nélkül Kylie Minogue egészen kiábrándító látványt nyújt
Kylie Minogue és Joshua Sasse. Fotó: Getty Images

Smink nélkül Kylie Minogue egészen kiábrándító látványt nyújt

Az ausztrál énekesnőt egy kávézóban fotózták le, amint éppen magából kikelve magyarázott.

Kylie Minogue szerdán még hatalmas ováció közepette tartott beszédet az azonos neműek házasságával kapcsolatosan az ARIA Awards díjátadón, mely kirobbanó energiája és jókedve láthatóan másnapra alábbhagyott.

Kylie Minogue és Joshua Sasse. Fotó: Getty Images
Kylie Minogue és Joshua Sasse. Fotó: Getty Images

Az ausztrál énekesnőről csütörtökön egy lesifotós készített leleplező fotósorozatot, melyen a híresség egyáltalán nem visel sminket. Minogue egy ismerősévvel ült be kávézni, ahol láthatóan, ki volt kelve magából, hiszen erősen gesztikulálva magyarázott. Vonásai bizony megfáradtak és mint látható, a díva egy perccel sem fiatalabb 48-nál, valódi életkoránál. Kylie már egy jó ideje egy párt alkot a színész, Joshua Sasse-szel, aki még csak 28 éves, így érthető, hogy amikor közösen jelennek meg valahol, akkor azt az énekesnő csak sminkben teszi.

A korkülönbség ha a gálán nem is volt oly szembetűnő – hiszen Kylie szűk farmerban, maszkmesterek által 30 évesre festve lépett a színpadra – a való életben nagyon is látványos.

A kép forrása: internet
A kép forrása: internet

Kylie Minogue és Joshua Sasse egy sorozat forgatásán találkozott először, amiben a dívának is jutott egy rövid epizódszerep. Tavaly ősszel jelentették be, hogy egymásba szerettek, január elején pedig az eljegyzés is megvolt

Forrás: hirado.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Várkonyi Andrea: Amikor megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált

„Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel. Így, pár héttel az esküvő után olyan jó …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: