Otthon / Ország-Világ / HEVES, VAGDALKOZÁSOKKAL TERHELT ORSZÁGGYŰLÉSI VITA ZAJLOTT KEDDEN! – MÁR CSAK A BUNYÓ HIÁNYZOTT, HISZEN A PAPRIKÁS HANGULAT ADOTT VOLT
A kép forrása: internet

HEVES, VAGDALKOZÁSOKKAL TERHELT ORSZÁGGYŰLÉSI VITA ZAJLOTT KEDDEN! – MÁR CSAK A BUNYÓ HIÁNYZOTT, HISZEN A PAPRIKÁS HANGULAT ADOTT VOLT

HEVES, VAGDALKOZÁSOKKALTERHELT ORSZÁGGYŰLÉSI VITA ZAJLOTT KEDDEN! – MÁR CSAK A BUNYÓ HIÁNYZOTT, HISZEN A PAPRIKÁS HANGULAT ADOTT VOLT.

Kedd délután a korábbiaktól eltérően eléggé eldurvult a hangnem a parlamenti ülésteremben. Az oktatási vita lezárását követően a Jobbik által kezdeményezett téma került terítékre, ahol a nemzeti néppárt azon javaslatát szedték ízekre – pro és kontra – amely szerint 40 év ledolgozott munka után a férfiaknak is biztosítani kellene a nyugdíjba vonulás jogát.
A kormánypártok felszólalói dühödt ellenérzéssel fogadták a Jobbik felvetését, és nem fukarkodtak a támadással. Nyilván a riposzt sem maradt el, és a Vona Gábor elnökölte párt képviselői sem maradtak adósak.
Ahogy haladt előre a kábé hatórás csörte, úgy váltak egyre keményebbé a bevitt ütések.
Egyetlen somogyi képviselőként a Barcson élő jobbikos honatya, Ander Balázs is hozzászólt a vitához.
Miután hatórányi érvelés után még mindig nem sikerült rádöbbenteniük a kormánypártokat, hogy miért is lenne jó dolog a férfiaknak is biztosítani a nyugodt öregkori pihenést (ahelyett, hogy halálukig dolgoztatják őket), Soltész Miklós államtitkár újabb értetlenkedésére Ander fél percben, nagyon csattanósan foglalta össze a lényeget.
Ezt osztjuk most meg olvasóinkkal, este pedig közöljük a hosszabb felszólalást is.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: