Otthon / Barcsi hírek / ANDER BALÁZS: A VIDÉK IS ÉLNI AKAR!
A kép forrása: Google Maps

ANDER BALÁZS: A VIDÉK IS ÉLNI AKAR!

Ha valahol tudják az ott élők, hogy mi az a vidéki lét, akkor ez a hely Dél-Somogy. Ezért is érezzük fontosnak, hogy megosszuk a Barcson élő jobbikos országgyűlési képviselő felszólalását a Facebook-oldalán közzétett poszttal együtt. A vidék igenis élni akar! Nekünk is jogunk van a normális élethez! Nem másodrendű páriaként akarunk tengődni!

Néhány éve a Fidesz előállt a Nemzeti Vidékstratégiával, amit józan ésszel csak támogatni lehet. A Jobbik üdvözölte is a programot. Egy a bökkenő. A kormány az abbafoglaltakból vajmi keveset tartott be. Mondhatni, korábbi ígéreteik ellenére cselekszenek. Nem véletlen, hogy Magyar Zoltán képviselőtársam kezdeményezésére a Jobbik határozottan követeli a Nemzeti Vidékstratégia felélesztését. Mi ugyanis tényleg hisszük, hogy ezt az országot, ezt a nemzetet ezer éven át a vidék tartotta meg. Különös jelentősége lenne mindennek egy olyan választókerületben, mint a miénk, hiszen a Dél-Somogyot felölelő kettes választókerület 77 települése számára – beleértve a városi ranggal bíró Barcsot, Csurgót, Kadarkutat, Nagyatádot is – a megmaradást jelenthetné. (Magyar Zoltán képviselőtársam kérésére az erről szóló határozati javaslatunk vitája előtt, gyorsan írtam is egy rövid, hevenyészett, kétperces összefoglalót, miért is kellene a kormányzatnak végre komolyan vennie a saját korábbi ígéreteit. – írta bejegyzésében a jobbikos honatya.
 
 

-pr-

About hellodelsomogy

Check Also

A TRIANONI NEMZETGYILKOSSÁGI KÍSÉRLETRE EMLÉKEZTEK

Tegnap múlott 98 éve, hogy a világtörténelem első világháborút lezáró legaljasabb nemzetgyilkossági kísérletre sor került. …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: