Otthon / Dél-somogyi hírek / Dél- somogyi díjazottak az ország legjobbjai közt
A kép forrása: facebook

Dél- somogyi díjazottak az ország legjobbjai közt

Január 7-én tartotta meg, bállal egybekötött díjátadó gáláját Budapesten a Magyar Triatlon Szövetség.

A világ legnehezebb egyéni sportágának tartott triatlon népszerűsége hazánkban is töretlen. Misem jelzi ezt jobban minthogy a zsúfolásig az ELTE Gömb aulájában zsúfolásig megtelt és közel 200 díj várt gazdára. A riói olimpián és paralimpián résztvevő 5 sportoló elismerése mellett további nemzetközi sikereket elért versenyzőket, az országos bajnokokat és ranglistaversenyek győzteseit is díjazták. Természetesen kiváló dél-somogyi eredményekről számolhatunk be most is.

A 2016-os évben a Nagyatádi Triatlon és Szabadidő Sportegyesület legeredményesebb felnőtt versenyzője, Janota Zoltán, korcsoportjában duatlon szakágban az összetett ranglista 3. helyen végzett az országban. Ez mellett 3, országos bajnoki címet és dobogós helyezést elért versenyző edzőjeként is elismerésben részesült.

Szintén a nagyatádi triatloncsapat színeit képviselő, Szűcs Miklóst is díjazták, aki korcsoportjában a 2016-os triatlon ranglista ezüstérmese lett. Eredményükhöz ezúton is gratulál a Hello, Dél-Somogy szerkesztősége.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Osztályok szűnhetnek meg a Nagyatádi Kórházban? Vajon igaz a pletyka?

Az a szóbeszéd járja, hogy Nagyatádon megszüntetnék az aktív kórházi ágyak számát, a belgyógyászat, a …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: