Otthon / Ország-Világ / Bulvár / Ez tényleg szerelem? 92 éves férfinek mondott igent a 29 éves nő
A fotó forrása: internet

Ez tényleg szerelem? 92 éves férfinek mondott igent a 29 éves nő

Peter Grooves 92 évesen feleségül vett egy 29 éves nőt, aki Mumbának hívnak. A nőt sokan támadják, hogy csak azért ment hozzá Grooveshez mert nagyon gazdag, de az asszony tagadja és állítja, köztük igazi szerelem van. A dél-afrikai pár esküvőjének híre vírusként terjed a neten, hiszen nem túl gyakori, hogy a házastársak közt 60 évnél is több van – írja a Mirror.

A férfi a pénzét annak köszönheti, hogy ügyesen tudott tőzsdézni. A hölgy pedig annak, hogy új életet akart kezdeni, ezért elhagyta Zambiát és a Dél-afrikái Köztársaságba ment. Több zambiai nő is ki van akadva Mumba miatt, mert azt hiszik, most sokan azt fogják hinni, mindenki ilyen pénzéhes a hazájukban mint ez a nő.

Zambia nem egy gazdag ország, hatalmas a munkanélküliség és főleg vidéken a szegénység. Viszonylag magas a HIV/AIDS betegek száma. Bár nemrég azzal kerültek be a hírekbe, hogy a világon elsőként náluk vezették be: a dolgozó nőknek havi egy szabadnap jár, akkor amikor a menstruációjuk a legkellemetlenebb. Ezt előre nem is kell bejelenteniük, illetve a munkáltatót megbüntetik, ha nem adja ki a női munkavállaló által kért napot. Ebben például az élen járnak.

Forrás: borsonline.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: