Otthon / Friss hírek / BRÓKER MARCSI MÉG MINDIG TAKTIKÁZIK?
A fotó forrása: internet

BRÓKER MARCSI MÉG MINDIG TAKTIKÁZIK?

Nem halad zökkenőmentesen Bróker Marcsi ügye, csak nehogy végül jól taktikázzon a karcagi álbróker!

 Emlékezetes, a Kun-Mediátor egykori vezetője, D. Sándorné, akit Karcagon csak Bróker Marcsiként ismertek, legalább 1000 ember minimum 10 milliárd forintjával lépett meg, és meg sem állt egészen az egzotikus Belize-ig.
Az is ismert, hogy azóta hazahozták őt a magyar hatóságok, és egy hónapra előzetes letartóztatásba is került december közepén.Csakhogy ennek időtartama már lejárt, így felvetődött a kérdés, hol van most Marcsi? (Azaz: született-e döntés vagy nem az előzetes letartóztatás meghosszabbítása, vagy megszüntetése tárgyában?).

A videk.ma portálnak ezzel kapcsolatban válaszolt a Szolnoki Törvényszék. Eszerint az ügyészség azt követően tett indítványt a gyanúsított előzetes letartóztatásának meghosszabbítására, miután jogerőre emelkedett az egy hónapos elzárás. Az említett ügyészi indítványt a Szolnoki Járásbíróság 2017. január 12-én meghozott végzésében bírálta el, és a végzést a gyanúsítottnak, védőjének és az ügyészségnek is megküldte.

A gyanúsított védője számára azonban a végzés még nem került szabályszerűen kézbesítésre, ezért arról, hogy Bróker Marcsi sorsa miképp alakul, még nem tájékoztathat a Törvényszék.

Forrás: alfahir.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: