Otthon / Friss hírek / HEINEKEN-BOJKOTTRA HÍV FEL A JOBBIK A CSÍKI SÖR BETILTÁSA MIATT
A fotó forrása: internet

HEINEKEN-BOJKOTTRA HÍV FEL A JOBBIK A CSÍKI SÖR BETILTÁSA MIATT

A Jobbik felháborítónak tartja a román bíróság ítéletét, amivel tönkreteszik a Csíki sört. A Heineken korábban kétségbe vonta Székelyföld létjogosultságát is, ezzel is bizonyítva, hogy a magyar emberek és véleményük semmit sem jelent számára – fogalmazott az ellenzéki párt.

A Jobbik kiáll a Csíki Sör mellett, ahogy minden magyar termék mellett is, készüljön az a határon innen, vagy azon túl – írta pénteki közleményében Magyar Zoltán országgyűlési képviselő.

„A tudatos magyar vásárlóknak e roppant igazságtalan és példátlanul magyarellenes lépésre nem lehet más a válasza, mint a Heineken multinacionális vállalat termékeinek általános bojkottja.”

A legnagyobb ellenzéki párt képviselőjének felhívása szerint a Jobbik

„Felkér minden magyarországi és külhoni magyart, aki az üggyel szimpatizál, hogy mindaddig ne vásároljon a Heineken által gyártott sörökből, amíg a cég nem hagy fel a székelyföldi sör ellehetetlenítésével. Csak egy ilyen összefogás lehet képes a gátlástalan piaci szereplőt jobb belátásra téríteni.”

Mint megírtuk, betiltotta a román táblabíróság az Igazi Csíki Sör gyártását és újra a Heinekennek kedvezett. Az elképesztő ítélet szerint 30 napon belül meg kell semmisíteni minden tárgyat és eszközt.

Mi ezzel -ha megengedik a részrehajlást a Kedves Olvasók-, nem értünk egyet:

Forrás: alfahir.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: