Otthon / Barcsi hírek / Soha nem látott mélységben a parlamenti munka
A kép forrása: alfahir.hu

Soha nem látott mélységben a parlamenti munka

A Jobbik értékelése szerint soha nem látott mélységbe süllyedt a parlament munkája a miniszterelnöknek köszönhetően.

Volner János, az ellenzéki párt frakcióvezetője keddi budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: Orbán Viktor “gyakorlatilag lebuzizta” Vona Gábort csak azért, mert nem tudott felelni a korrupciót firtató kérdéseire, amelyekben közpénzeket kért számon.
A jobbikos politikus szerint “egyértelmű bunkóság”, hogy a kormányfő “a homoszexualitás vádját használta a legfőbb politikai ellenfelével szemben”. Minden hasonló lépés megengedhetetlen, amikor valaki az “Orbán-családhoz kerülő milliárdok sorsáról érdeklődik”.
Volner János szóvá tette azt is, hogy szerinte az állami pénzből eltartott sajtó is lejárató kampányt indított a Jobbik ellen. Azt kérte a miniszterelnöktől, hogy az ország fő problémáival foglalkozzon és fogja vissza a hozzá közel álló embereket.
Vona Gábor, a Jobbik elnöke az olimpiai pályázattal összefüggésben azzal bírálta a kormányfőt, hogy “Tarlós István főpolgármester szoknyája mögé bújik”. Orbán Viktor erre úgy válaszolt hétfőn a parlamentben: “nem szoktam én, illetve nem én szoktam más férfiak szoknyája mögé bújni”.
A frakcióvezetőt a tájékoztatón megkérdezték arról, hogy a Fővárosi Közgyűlés szerdán zárt ülésen tárgyal a Rác-fürdő ügyéről. Azt felelte, szeretné személyesen felkeresni a főpolgármestert és “rávenni”, hogy ne bánjon felelőtlenül a vagyonnal. Szerinte 4-5 milliárd forinttól eshet el a főváros, ehelyett azt javasolja, hogy pályázat útján, nyílt versenyben kelhessen el a létesítmény.
Kérdezték az olimpiával kapcsolatos népszavazásról is. Volner János azt válaszolta, hogy az ország tart attól, hogy a Fidesz “szétlopja” a beruházást, a fővárosnak pedig annyi pénze sincs, hogy a 3-as metrót egyedül rendbe tegye.

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: