Otthon / Ország-Világ / Bulvár / Hajdú Péter 100 milliót költött a luxusklinikájára

Hajdú Péter 100 milliót költött a luxusklinikájára

Törökbálint — Luxusmagánrendelőt húzott fel otthona közelében Hajdú Péter (41)! Az épület kész, már csak az orvosok hiányoznak a műsorvezető legújabb vállalkozásából, ami újabb milliókat hozhat majd a konyhára.

A Blikk.hu információja szerint a tehetős törökbálintiaknak épült a 170 négyzetméteres rendelő, amelynek megálmodásánál a legjobb szakemberek szerződtetése mellett a külcsín is fontos volt.

– A hírekkel ellentétben ez nem kórház, hanem magán szakorvosi rendelő – vágott bele Hajdú, aki többek között urológussal, radiológussal, belgyógyásszal, plasztikai sebésszel és gasztroenterológussal szeretne kedveskedni a helyieknek.

– Körülbelül másfél éve dolgozom ezen a projekten, ezalatt folyamatosan konzultálva a tükörhegyi háziorvossal, aki szerint szükség van erre a rendelőre. Úgy gondolom, hogy ez valóban a törökbálintiak érdekét fogja szolgálni – hangsúlyozta az üzletember, aki Csisztu Zsuzsa férjével, dr. Ketskés Norberttel társult álma megvalósításához.

Megnyugtatok mindenkit, az orvosokat nem én fogom kiválasztani, profikkal veszem körül magam. Az éttermemben sem én főzök vagy állítom össze az étlapot, ezt a részét azokra hagyom, akik ehhez értenek – magyarázta Hajdú.

Nem titok, a tévés minden mestersége közül a pénzcsináláshoz ért a legjobban. Műsorokat gyárt, de például sörfesztivált is szervez. Két évvel ezelőtt cége közel kétmilliárdos árbevételt ért el.

Ez is egy komoly, százmilliós beruházás, amiben én nagyon bízom, és optimista vagyok – mondta Hajdú, aki leszögezte: a saját pénzét tette bele a rendelőbe, illetve valamennyi hitelt is fel kellett vennie.

– Ez magánberuházás, semmilyen pályázati pénz nincs benne. Van benne önerő és hitel, bár utóbbi elenyésző mértékű.

forrás:blikk.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: