Otthon / Friss hírek / A kormánypárti Németh Szilárd máris reagált a Jobbik plakátkampányára
A kép forrása: internet

A kormánypárti Németh Szilárd máris reagált a Jobbik plakátkampányára

Rendesen kiverte a biztosítékot a Jobbik óriásplakát-kampánya a nagyobbik kormánypártnál. Rögvest be is vetették a nagyágyút, minden rezsik legbiztosabbikát: Németh Szilárdot.

A Fidesz alelnöke vasárnap Budapesten tartott sajtótájékoztatóján jelentette be a fidesz-alkimisták világrengető képletét: baloldal = Soros, Jobbik = Simicska.

Nagyjából ennyi.

A rezsirizsához hasonlatosan zűrzavaros előadásából ki lehetett még hámozni, miszerint Heller Ágnes „csodafilozófus” és Kőszeg Ferenc, a Helsinki Bizottság volt elnöke (is) keblükre ölelték a Jobbikot.

Viszonylag hamar kibújt a szög a zsákból: az egykori csepeli SZDSZ-tag Németh Szilárd a Jobbik szombaton indított, szerinte „sok százmillió forintos” plakátkampányát ostorozta, persze a kormánypártok

szinte a teljes médiát évek óta uraló propagandahadjáratáról – beleértve a mostanra sokadik, amúgy teljességgel értelmetlen Orbán-konzultációt is –

bölcsen hallgatott. Ami valószínűleg nem több százmillió, hanem több százmilliárd forintot emésztett már fel napjainkra. Nem Simicska, de még csak nem is Soros, hanem a magyar állampolgárok pénzét. Közpénzt, drága rezsibiztosom. Közpénzt!

 

Zseniális diplomáciai érzékkel megáldott egykori birkózónk mintegy utószónak hagyta a minden bizonnyal sokakban katartikus, felkavaró ám megtisztító és léleknemesítő hatású sommázást – tessék kérem kapaszkodni!

„A Jobbikkal ellentétben a Fidesz-kormány nem engedett semmiféle üzleti, vagy politikai nyomásgyakorlásnak, és ezután sem fog.”

Mondta mindezt egy szélkakasként forgó, klasszikus hintapolitikát folytató, a velejéig korrupt és hazug kormányzópárt egy jeles képviselője.

Mi meg varrhatjuk rá a gombot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

forrás:baranya.ma

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: