Otthon / Barcsi hírek / MÉG MINDIG ANDER AZ EGYETLEN HIVATALOSAN MEGNEVEZETT JELÖLT 2018-RA!!!
Nagyatád

MÉG MINDIG ANDER AZ EGYETLEN HIVATALOSAN MEGNEVEZETT JELÖLT 2018-RA!!!

Ki tudja, hogy milyen alkudozások, pozícióharcok, húzd meg-ereszd meg típusú politikai csatározások folynak a háttérben a többi párt belső berkeiben, illetve a többi párt között.
Eddig egyedül csak a Jobbik nevezte meg képviselőjelöltjét a 2018-as országgyűlési választásokra. Mind a Fidesz, mind pedig a baloldal hallgat. (Egyedül csak némelyik állami kampánytámogatás felélésére szakosodott viccformáció toboroz az interneten…) Még mindig nem tudni biztosat afelől, hogy indul-e, indulhat-e egyáltalán kormánypárti színekben a térség 2014-ben egyéniben megválasztott képviselője, Szászfalvi László, vagy esetleg lecserélik másra. Egyelőre azt sem tudni, hogy mi lesz Gyurcsány volt miniszterének, a Kaposváron élő, de a választókerületben meglehetősen sűrűn felbukkanó Somogyértes Gyeneseinek a szerepe. Megfűzi a Fidesz? Vagy ő lesz a balos összefogás messiása? Esetleg saját színeiben indul, hogy az ellenzék táborát megosztva, ezzel segítse a Fidesz itteni győzelmét? Nem tudni. Mindenesetre a Nagyatádról elszármazott, de Barcson élő Ander, nagyatádi sajtótájékoztatóján is világossá tette, hogy a nemzeti néppártnak az ő személyében már van indulója a somogyi 2-es választókerületben. Mi tagadás, a változás rá is férne a rendszerváltozás egyik legnagyobb vesztesének tekinthető Nagyatád térségére. Ha csak a városra gondolunk, elég ha a hajdan virágzó konzervgyár, vagy az egykor óriási jelentőséggel bíró laktanya hányatott sorsára utalunk.

Valóban olyan képviselő kellene, aki karakteres módon küzdene – hogy a jobbikos honatya szavait idézzük – a térképről leradírozott, és a nagypolitika által elfelejtett vidék érdekeiért.
P. R.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: