Otthon / A nap étele / A nap étele: Tepsis csirkecomb zöldségekkel

A nap étele: Tepsis csirkecomb zöldségekkel

hozzávalók / 4 adag

elkészítés

  1. A combokat kettőbe vágjuk, és alaposan sózzuk, borsozzuk.
  2. Egy nagyobb tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben elkezdjük sütni, egyszer-egyszer megforgatjuk.
  3. Mikor kb. félpuhára sültek, hozzáadjuk a hagymákat karikára vágva, a felaprított fokhagymát és a burgonyát. Jól átforgatjuk a csirke zsírjában őket, öntünk alá kb. 100 ml forrásban lévő vizet, kissé megsózzuk, borsozzuk újból. Visszatesszük a sütőbe, és kb. 30 perc alatt szinte puhára sütjük.
  4. Hozzáadjuk a borsót, kukoricát, olívabogyót és a levétől leöblített csicseriborsót.
  5. Óvatosan összeforgatjuk a krumplival, hagymával.
  6.  Hozzáöntünk újból kb. 150 ml forrásban lévő vizet. Visszatéve a sütőbe készre sütjük.
  7. Legvégén, ha kivettük a sütőből, megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel.

 

forrás: Nosalty.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Cser Ágnes felszólította az orvosokat, hogy mondjanak le a 11 százalékos bérfejlesztésükről

A szakszervezeti elnök közölte ezt egy nappal azután, hogy a Belügyminisztériumban sztrájktárgyalást tartottak ágazati érdekvédők. …

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close
%d bloggers like this: