A mai nap étele a Baconös hús nyári zöldségekkel.Ha önnek is van egy jó receptje küldje be hozzánk,mi közzétesszük!!!
Hozzávalók
- 40 dkg Gallicoop pulykamell
- 20 dkg bacon
- 2 ek dijoni mustár
- só
- bors
- 25 dkg koktélparadicsom
- 1 db lila hagyma
- 2 db cukkini
- 4-5 szál szárzeller
- 1 ek olívaolaj
- 1 marék friss zöldfűszer (rozmaring, majoranna, oregánó)
Elkészítés
-
- A pulykamellet nagyobb darabokra vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk, majd betekerjük baconnel.
- A zöldségeket kockára vágjuk, majd egy sütőtálra tesszük. Megsózzuk, megborsozzuk, meglocsoljuk olívaolajjal és átkeverjük. Meghintjük a zöldfűszerekkel, és 200 fokos sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük.
- A grillen megsütjük a baconbe göngyölt hús mindegyik oldalát. A húst a zöldségeken tálaljuk.
forrás:mindmegette.hu