Otthon / Friss hírek / Helyreigazítás

Helyreigazítás

„Tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy a „Kitálalt a fiatal színésznő: szexuális zaklatással vádolja a kaposvári színház igazgatóját” címmel megjelent cikk valótlanságon alapul, dr. Fülöp Pétert Érsek-Obádovics Mercédesz nem vádolta szexuális zaklatással, vagy más sérelmére elkövetett jogsértés megvalósításával.

Ezzel szemben a valóság az, hogy Érsek-Obádovics Mercédesz készülő novellás kötetéből tett közzé egy részletet, mely teljes mértékben fiktív eseményeken alapszik. Újságunk kellő forráskutatás hiányában, a valóság ellenőrzése nélkül jelentette meg a tárgyi cikket.

Az okozott sérelmekért dr. Fülöp Pétertől, a Kaposvári Csiky Gergely Színház mb. igazgatójától ezúton is elnézést kérünk, a jövőben tartózkodunk attól, hogy személyét érintő valótlan tartalmú írást közöljünk.”

 

Tisztelt sajtó! Tisztelt olvasók! Kedves facebook közönség!

 A szexuális zaklatás és más szerződésszegéseket tartalmazó posztom egy általam készülőben lévő novellás kötet pici részlete volt, amely bár létező társadalmi problémákat boncolgat, de teljes mértékben fiktív történeteken keresztül. Ez a novella részlet is fiktív. Bármely létező személlyel való azonosítás téves. Ezúton elnézést kérek mindazoktól, akiket ez érintett. Érsek- Obádovics Mercédesz

 

About hellodelsomogy

Check Also

A Jobbik 26 képviselőjéből 25 nemet mond a Toroczkai-platformra

Közleményt adott ki az ellenzéki párt. Toroczkai László tegnap délelőtti sajtótájékoztatóján bejelentette: platformot hozna létre …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: