Otthon / Barcsi hírek / GERGŐ, A CSOKONYAVISONTAI BETEG KISFIÚ MÉG MINDIG SEGÍTSÉGRE VÁR

GERGŐ, A CSOKONYAVISONTAI BETEG KISFIÚ MÉG MINDIG SEGÍTSÉGRE VÁR

Oldalunk már többször is beszámolt az agydaganattal kezelt csokonyavisonatai kisfiú, a hétéves Gergő emberfeletti küzdelméről. Szülei lehetőségeikhez képest minden követ igyekeznek megmozgatni annak érdekében, hogy élhetőbbé tegyék gyermekük mindennapjait. A kórral való harc az aggodalom okozta iszonyatos stressz mellett folyamatos anyagi megpróbáltatásokkal is jár, márpedig életbevágó fontosságú lenne a család csokonyavisontai házának rendbetétele.

Hiszen a kisgyerek pécsi és budapesti kezelése óriási megpróbáltatásokat róttak a kis beteg mellett az édesapjára és anyukájára is. Otthonuk felújítására ezért eddig gondolni sem nagyon mertek.

A Jobbik Szeretetszolgálat Alapítványa, amely a párt képviselői által a fizetésük tíz százalékát kitevő befizetésekből gazdálkodik, ehhez az álomhoz nyújtott negyedmillió forintos segítséget. Ander Balázs, a Barcson élő ellenzéki országgyűlési képviselő tegnap arról is beszámolhatott, hogy a kaposvári cég leszállította a nyílászárókat, amelyek beépítésének Gergő kőműves végzettségű édesapja még aznap nekilátott. A Gábor Ablaktechnika kedvezményes áron adta az ajtót és az ablakokat, valamint ingyen biztosította azok beépítéséhez szükséges anyagokat.

Már korábbi írásunk nyomán is többen jelezték, hogy segítenének a Buczku családon. Ander örömmel újságolta, hogy Nagyatádról még egy építőanyag-kereskedéssel foglalkozó hölgy is támogatást ígért Buczkuéknak. A képviselő hozzátette, szeretné, ha nem jobbikos ügy lenne a dolog, hanem valódi összefogás alakulna ki, de ehhez az kell, hogy ne csak páran tudjanak a kisfiú kálváriájáról, mert tisztában van vele, hogy az Alapítvány által nyújtott segítség csak csepp a tengerben.Reméljük, ezt a cikket is több olyan nagylelkű ember olvassa majd, aki tud és akar is segíteni a hősiesen küzdő kis Gergőnek.

Buczku család: 06-30/8777-158,  és 06-30/9683-601
H.D.

About hellodelsomogy

Check Also

Megrovást kapott pártjától Molnár Gyula, az MSZP volt elnöke

Megrovást kapott az MSZP Országos Etikai és Fegyelmi Ügyek Tanácsától Molnár Gyula volt pártelnök – …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: