Otthon / Dél-somogyi hírek / JOBBIKOS TALÁLKOZÓ DÉL-SOMOGYBAN

JOBBIKOS TALÁLKOZÓ DÉL-SOMOGYBAN

Eddig egyedül a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltjének személye ismert. A többi párt vagy taktikázik, vagy híján vannak megszólalni képes emberben, ezért még kivárnak. Viszont félig-meddig már a közelgő országgyűlési választásokra való felkészülés volt a fő témája a Jobbik Dél-somogyi szervezeteinek múlt vasárnap, a barcsi Kisbók Horgásztanyán megtartott választókerületi ülésének.

A somogyi kettes számú választókerület 77 települést ölel fel, a csaknem Komárom-Esztergom megye nagyságú területen pedig majdnem 80.000 ember él. Ismeretes, hogy a Jobbik már ’14-ben is második erőként futott be a körzetben, s több olyan település is akadt, ahol elsőként végeztek.

Ander Balázs, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője – s egyben választókerületi elnöke – portálunk kérdésére elmondta, hogy ’18-ban győzelemre készülnek. Mostanra az országban, de a térségben még inkább egyértelművé vált, hogy mindazok számára, akik elégedetlenek a mostani kormányzattal, csak egyetlen győzelemre esélyes alternatíva maradt, ez pedig a Jobbik. Vagy a Jobbik váltja le a Fideszt ’18-ban, vagy senki.

A nem sajtónyilvános találkozón a szervezetek vezetői meghallgatták a honatya beszámolóját, aztán megtárgyalták a választási stratégia bevezető lépéseit is.

 

P.R

About hellodelsomogy

Check Also

Ősmaradványt és szentélyt rejt a leghosszabb víz alatti barlangrendszer

Ősmaradványokat, köztük óriáslajhárok fosszíliáit, valamint egy gondosan kidolgozott maja szentélyt rejt a világ legnagyobb, 347 …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: