Otthon / Dél-somogyi hírek / JOBBIKOS TALÁLKOZÓ DÉL-SOMOGYBAN

JOBBIKOS TALÁLKOZÓ DÉL-SOMOGYBAN

Eddig egyedül a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltjének személye ismert. A többi párt vagy taktikázik, vagy híján vannak megszólalni képes emberben, ezért még kivárnak. Viszont félig-meddig már a közelgő országgyűlési választásokra való felkészülés volt a fő témája a Jobbik Dél-somogyi szervezeteinek múlt vasárnap, a barcsi Kisbók Horgásztanyán megtartott választókerületi ülésének.

A somogyi kettes számú választókerület 77 települést ölel fel, a csaknem Komárom-Esztergom megye nagyságú területen pedig majdnem 80.000 ember él. Ismeretes, hogy a Jobbik már ’14-ben is második erőként futott be a körzetben, s több olyan település is akadt, ahol elsőként végeztek.

Ander Balázs, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője – s egyben választókerületi elnöke – portálunk kérdésére elmondta, hogy ’18-ban győzelemre készülnek. Mostanra az országban, de a térségben még inkább egyértelművé vált, hogy mindazok számára, akik elégedetlenek a mostani kormányzattal, csak egyetlen győzelemre esélyes alternatíva maradt, ez pedig a Jobbik. Vagy a Jobbik váltja le a Fideszt ’18-ban, vagy senki.

A nem sajtónyilvános találkozón a szervezetek vezetői meghallgatták a honatya beszámolóját, aztán megtárgyalták a választási stratégia bevezető lépéseit is.

 

P.R

About hellodelsomogy

Check Also

Megrovást kapott pártjától Molnár Gyula, az MSZP volt elnöke

Megrovást kapott az MSZP Országos Etikai és Fegyelmi Ügyek Tanácsától Molnár Gyula volt pártelnök – …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: