Otthon / Friss hírek / Honnan tudja a Fidesz, hogy melyik telefonszám lesz nyugdíjasé?

Honnan tudja a Fidesz, hogy melyik telefonszám lesz nyugdíjasé?

A Jobbik válaszokat vár a Fidesz telefonos kampányáról – közölte Szilágyi György, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Értékelése szerint a kormány hazugságra épülő telefonos kampányt folytat, amelynek a célja a Jobbik lejáratása.

Mint mondta, arra vár választ, hogy az akciót milyen pénzből finanszírozzák és milyen adatbázis alapján folytatják.

Szilágyi György jelezte: közérdekű adatigényléssel fordult a miniszterelnökhöz, amelyben egyebek mellett arra kíváncsi, milyen összegre kötöttek szerződést és használtak-e közpénzt. A jobbikos politikus elmondása szerint a szerződések megküldését kérte és arra is választ kért, hogy a párt rendelkezik-e a hazai nyugdíjasok teljes adatbázisával.

Arra a felvetésre, hogy Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója aznap már elmondta, hogy még nincs végleges költségvetés, az adatbázis pedig a szimpatizánsok megadott adataiból áll, azt válaszolta: számára ez nem kielégítő és tud olyanról, aki szerinte nem jelentkezett fideszes adatbázisba.

Kérdezték arról is, hogy Vona Gábor pártelnök az előző nap leszögezte, szerinte nincs miért bocsánatot kérnie a nyugdíjasoktól. Szilágyi György megismételte, hogy szerintük nem a Jobbiknak, hanem a Fidesznek kell bocsánatot kérnie. Azt mondta: a Jobbik elnöke nem a nyugdíjasok egészéről beszélt, hanem arról, hogy van egy olyan jelenség, “ami a Fidesznek köszönhetően sajnos a nyugdíjasoknál jött ki leginkább, de ez a fiatalokra, a középkorúakra és mindenkire vonatkozik”.

 

forrás:alfahir.hu

About hellodelsomogy

Check Also

Megrovást kapott pártjától Molnár Gyula, az MSZP volt elnöke

Megrovást kapott az MSZP Országos Etikai és Fegyelmi Ügyek Tanácsától Molnár Gyula volt pártelnök – …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: