Otthon / Ország-Világ / Bulvár / Apasági keresetet nyújtottak be Julio Iglesias ellen

Apasági keresetet nyújtottak be Julio Iglesias ellen

Apasági keresetet nyújtott be a világhírű spanyol énekes, Julio Iglesias ellen hétfőn egy 41 éves valenciai férfi.

“27 évbe telt megszerezni a DNS-tesztet, amit a biológiai apám mindig is elutasított. Ez a teszt 99,9 százalékban azt mutatja, hogy én a fia vagyok és azt, hogy az anyám mindig az igazat mondta” – mondta Javier Sánchez Santos a valenciai bíróság kapujában újságíróknak nyilatkozva.
Fernando Osuna, az apasági keresetet benyújtó férfi ügyvédje kitért arra, hogy a kereset alapja egy, az Egyesült Államokban elvégzett DNS-vizsgálat.
Mint mondta, Iglesias nem önként adott DNS-mintát, de az a “környezetéből származik”.
A spanyol sajtó korábban már beszámolt róla, hogy a Miamiban élő 73 éves spanyol énekestől magánnyomozó közreműködésével szereztek DNS-mintát, méghozzá állítólag úgy, hogy házának szeméttárolójában kutattak, például használt papír zsebkendők és cigarettacsikkek után.
A történet nem ismeretlen a spanyol közvélemény előtt. A kilencvenes évek elején a portugál származású María Edite Santos nyilatkozott arról, hogy Javier nevű fiának Julio Iglesias az apja.
Elmondása szerint 1975-ben ismerkedett meg az énekessel és bár akkor ő még csak 16 éves volt, szerelmi viszonyt folytattak, amelyből a következő évben fiú született.
Az asszony, később pedig a fiú is próbálta bírósági úton elismertetni az apaságot, ám egyik eljárásban sem jártak sikerrel.
Julio Iglesias karrierje csúcsán a latin amorózót testesítette meg, romantikus balladáiért nők milliói rajongtak világszerte.
Két házasságából nyolc törvényes gyereke van.

 

 

forrás:MTI

 

About hellodelsomogy

Check Also

Megszüntetheti a kormány a nemzeti vagyonkezelőt

Tiborcz István üzlettársa is távozhat – értesült a HVG. Megszűnhet jelenlegi formájában a nemzeti vagyonkezelő …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: