Otthon / Friss hírek / A rendőrök két kábítószer-terjesztőt vettek őrizetbe, valamint három fogyasztót hallgattak ki gyanúsítottként.

A rendőrök két kábítószer-terjesztőt vettek őrizetbe, valamint három fogyasztót hallgattak ki gyanúsítottként.

A marcali rendőrök 2017. szeptember 7-én Marcaliban, egy személygépjárművet, annak vezetőjét, valamint utasát ellenőrizték, amely alkalmával kábítószergyanús tablettákat, por és zselé állagú anyagokat találtak.

A rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták és előállították a rendőrkapitányságra a két helyi lakost. A házkutatások alkalmával a nyomozók további kábítószergyanús port és növényi származékot, valamint a kábítószer előállításához szükséges eszközöket és nagyobb mennyiségű készpénz találtak, amelyeket az eljárás keretében lefoglaltak.

Az üggyel összefüggésben a rendőrök további személyeket állítottak elő a rendőrkapitányságra.

A nyomozók a két helyi férfit, a 39 éves K. Zoltánt és a 41 éves K. Bertalant kábítószer-kereskedelem bűntett, míg további három fiatalembert kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrök K. Zoltánt és K. Bertalant őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuknak indítványozására.

 

forás:police.hu

About hellodelsomogy

Check Also

Az ország legjobb pálinkáját keresik Komáromban

A komáromi Monostori Erődben kezdődik hétfőn az idei Pálinka Országkóstoló, ahol több száz főzetet bírálnak …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: