Otthon / Friss hírek / TÖRETLEN A JÓ KAPCSOLAT A CIGÁNY POLGÁRMESTER ÉS A JOBBIK POLITIKUSAI KÖZÖTT

TÖRETLEN A JÓ KAPCSOLAT A CIGÁNY POLGÁRMESTER ÉS A JOBBIK POLITIKUSAI KÖZÖTT

Nagyport vert fel anno, amikor a többségében cigányok által lakott kicsiny baranyai település cigány polgármestere, Orsós József a Jobbiktól kért segítséget az elharapózó bűnözés miatt. Ander Balázs, a Dél-Dunántúl egyetlen jobbikos országgyűlési képviselője, valamint az ellenzéki párt régiós igazgatója, Szőcs Norbert együtt látogattak el a valaha szebb napokat is látott faluba. Ander rávilágított, a törésvonal nem a magyarok és cigányok, hanem a becsületes és a beillesszkedni képtelen, bűnöző elemek között húzódik, ők pedig baráti jobbot nyújtanak az olyan személyeknek, mint a sumonyi polgármester. Nem akarják, hogy szaporodjanak az olyan ellenséges törzsi területek, ahová normális ember be sem meri tenni a lábát.
A néppárti képviselő facebbok-oldalára feltöltött képek szerint a kapcsolat most is élő a Jobbik politikusai és Sumony egykor vájárként dolgozó, az integrációt elutasító cigányok magatartásával szemben kemény kritikát hangoztató roma polgármestere között. A 17-ik alkalommal megrendezett szentlőrinci lobbi partin egy asztalnál diskuráltak a pártvezető Vona Gábor legbelsőbb bizalmas tanácsadójának tartott Forrai Richárd társaságában Orsós Józseffel. Portálunk is vallja, hogy az integráció a jövő sorskérdése lesz. Szóval, hajrá!
H. D.

About hellodelsomogy

Check Also

A fegyvervásárlás szigorítását sürgetik az Egyesült Államokban politikusok és diákok a floridai lövöldözés után

A fegyvervásárlás szigorítását sürgették vasárnap politikusok és diákok egyaránt az Egyesült Államokban a floridai iskolában …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: