Otthon / Friss hírek / Devizahiteles vitanapot szeretne a Jobbik
A kép forrása: alfahir.hu

Devizahiteles vitanapot szeretne a Jobbik

A párt alelnökének sajtóközleménye szerint a Jobbik frakcióelnöksége soron kívül döntött a devizahiteles parlamenti vitanap támogatásáról.

Miután az MSZP elárulva a saját szavazóit is lepaktált a Fidesszel, hogy nem hajlandó vitanapot kezdeményezni, vagyis nem hajlandó szembeszállni az Orbán-rendszerrel, a Jobbikra, mint egyetlen kormányváltó erőre hárult a felelősség, hogy megvédjük a népet a kormány túlkapásaival szemben, jelen esetben a hitelkárosultak tekintetében – írja Z. Kárpát Dániel.

A párt szerint az MSZP fegyverletételével még tovább szűkült az ellenzék mozgástere, ebben a helyzetben pedig nem hagyhatják magukra a Fidesz-MSZP bankárpolitikájának áldozatait – fogalmaz a honatya.

A Jobbik frakcióelnöksége soron kívül döntött a devizahiteles parlamenti vitanap támogatásáról, hiszen egyedül a Jobbiknak van teljeskörű programja a devizahitel-károsultak megsegítésére, helyzetük végleges rendezésére.

Amíg az MSZP a Fidesz, a Jobbik továbbra is a nép pártján áll – zárja sorait az alelnök.

Mint ismeretes augusztus végén tárgyalta volna a Parlament a devizahitelesek ügyét, ám mivel a kormánypártok előre bejelentették távolmaradásukat, nem jutottak sokra. Mindenki elmondta a véleményét, majd végighallgatták az államtitkár vádaskodásait.

 

 

 

forrás:alfahir.hu

About hellodelsomogy

Check Also

REKORD ÖSSZEGŰ BÍRSÁGOT KAPOTT A GOOGLE

Rekordösszegű, 4,34 milliárd eurós (nagyjából 1400 milliárd forintos) büntetést szabott ki a Google-re szerdán az …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: