Otthon / Friss hírek / Kubatov Gábor csak fideszes milliárdos által megvett médiumnak nyilatkozik

Kubatov Gábor csak fideszes milliárdos által megvett médiumnak nyilatkozik

Már egy napja tudjuk, hogy Kubatov Gábor olyan sajtóorgánumnak nem nyilatkozik, amit „megvett egy milliárdos”. De olyanoknak viszont szívesen nyilatkozik, amiket közpénzzel kitömött, fideszes milliárdosok vettek meg. Így például Mészáros Lőrinc Echo TV-je vagy épp Schmidt Mária Figyelője egyértelműen a hiteles tájékoztatás orákulumát jelenti számára. Utóbbinak adott is gyorsan egy elemi erejű interjút a Fradi-botrány és ismételt alelnökké választása után.

“Önöket megvette egy milliárdos. Önöket meg egy Jobbik nevű pártot” – így utasította vissza a HírTV kérdését Kubika Gabika a solymári lakossági fóruma előtt. (Amúgy a HírTV már akkor is Simicska tulajdonában volt, mikor a Fideszt áztatták bő nyállal. De nézzük el, hogy Kubatov Gábor szellemi szintje nem ér el olyan magaslatokat, hogy mindez felvillanhasson orbánista elméjében.)

 

Más milliárdosok által megvett médiumoknak azonban bátran megered a nyelve a listázó mesternek, így gazdagodhattunk ismét egy felejthetetlen élménnyel, amit a Figyelő legújabb száma nyújtott. Szóval, Gábortól idéznénk néhány mondatot, melyek újabb fontos és emlékezetes állomást jelentenek a magyarországi sajtótörténelemben:

„Ma ott tartunk, hogy a Fidesz az egyetlen olyan párt Magyarországon, amelynek van önálló központi székháza.”

„Tehát a politikánk alapja, hogy az emberekkel együtt döntsünk a hazánkat érintő legfontosabb kérdésekben, és nem csupán a közvélemény-kutatások által sugallt eredményekből építkezünk. Tehát nemcsak úgy „ráérzünk az ügyekre”, hanem a folyamatos kommunikációnak köszönhetően meg tudjuk különböztetni a lényegest a lényegtelentől.”

„A Fidesz jóvoltából folyamatosan elmondhatják az emberek a véleményüket hazánkról, az unióról vagy a brüsszeli politizálásról. Persze odaát emiatt egy picit duzzognak, de mi az „érted haragszom, nem ellened” elv jegyében gondolkodunk.”

“Elsősorban nem az a kérdés, hogy baloldali vagy jobboldali kormánya lesz-e Magyarországnak 2018-ban, hanem az, hogy nálunk is elkezdődik-e egy olyan átalakulás, melyet Nyugat-Európában láthatunk, tapasztalunk, s megítélésem szerint visszafordíthatatlan folyamatokat indít el. Ennek elkerülése érdekében csak a Fideszre számíthatnak. A valódi kérdés az, hogy létrejön-e hazánkban is egy olyan kevert népességű társadalom, ahol az eddigi tapasztalatok alapján rosszabbodik a közbiztonság, elvész a nemzeti identitás, megváltozik a kultúránk és párhuzamos társadalmak jönnek létre.”

 

 

forrás:zsurpubi.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Drágább lesz a feles – roham indul a jó pálinkáért

A somogyi pálinkafőzők arra készülnek, hogy jövőre emelkednek az árak. A kereskedők és a vendéglátósok …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: