Otthon / Friss hírek / Idős asszonyt fosztott ki a visszaeső bűnöző

Idős asszonyt fosztott ki a visszaeső bűnöző

A Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség kifosztás bűntette miatt emelt vádat azzal a többszörösen büntetett férfival szemben, aki az idén nyáron ellopta egy idős asszony félretett pénzét.
 A vádlott – aki tavaly tavasszal szabadult hasonló bűncselekmény miatt kiszabott börtönbüntetésből – egy kft. alkalmazásában dolgozott. A férfi – az idén júniusban – azzal az ürüggyel jutott be a 87 éves bottal járó idős asszony lakásába, hogy váltson fel egy húszezres bankjegyet. A nyugdíjas nő az otthon tartott megtakarított pénzéhez ment, melyet a vádlott mindvégig figyelt. Majd miközben a sértett – a férfi kérésére – a lakás másik helyiségében papírlapot keresett, ellopta a nő kétszázezer forintnyi megtakarított pénzét.

A vádlott előzetes letartóztatásban várja az ítéletet, vele szemben az ügyészség fegyházbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására, valamint vagyonelkobzás elrendelésére tett indítványt.

 

forrás:sonline.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Hároméves afrikai származású gyereket szállították kórházba, miután szülei nemiszerv-csonkítással próbálkoztak otthon

Egy hároméves gyereket kellett sürgősen kórházba szállítani a Londonban, mert szülei nemiszerv-csonkító műtéttel próbálkoztak otthon- …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: