Otthon / Ország-Világ / Bulvár / Luxusfeleségek turkálóba: Úristen, ilyenekben járnak koldulni – Magyar nők százezreit alázzák a műsorban, akik évek óta csak innen tudnak öltözködni
© Sony Pictures Television/Sághy Tímea

Luxusfeleségek turkálóba: Úristen, ilyenekben járnak koldulni – Magyar nők százezreit alázzák a műsorban, akik évek óta csak innen tudnak öltözködni

Harmincezer forintot kaptak Luxus Babették, aki szerint a turiban csak csöveseknek való kabát van. Luxus Vivi sem tesz lakatot a szájára és kiböki, cipőket 300 ezer forinttól, táskákat 600 ezer forinttól vásárol. El is sírta magát a forgatáson.

Ezen a héten a Feleségek luxuskivitelben hölgyei mérik össze stílusérzéküket a Stíluspárbajban a Sony Maxon, azonban mindössze harmincezer forintot kapnak, így életükben először még használtruha-üzletbe is kénytelenek betenni a lábukat. Lakatos Márk műsorába érkezik Csősz Boglárka, Köllő Babett, Smaltig Dalma, Vasvári Vivien, az ötös fogatot Babett barátnője, Koleszár Annamária teszi teljessé. Kiborulásban, őszinte hisztikben és furcsa szagokban garantáltan nem lesz hiány a héten!

A Feleségek luxuskivitelben szereplői köztudottan nem a spórolásról híresek, így nehéz feladat elé állította őket Lakatos Márk – a pénzből egy luxus üzleti vacsorára kellett felöltözniük. A feleségek persze ezúttal sem rejtették véka alá véleményüket, Köllő Babett szerint például ez az összeg egy fél sálra elegendő csupán, Csősz Bogi pedig harisnyát szokott ennyiért vásárolni. Vasvári Vivi még azt is kibökte válogatás közben, hogy cipőket 300 ezer forinttól, táskákat 600 ezer forinttól szokott vásárolni. A luxusfeleség el is sírta magát a forgatáson, hogy csak ennyi pénzt kapott.

A feleségek a műsor alatt őszinte kritikával illetik egymás szettjeit, a hetet Csősz Bogi nyitja, akit nem kímélnek a hölgyek.

– Úristen, azt tedd vissza, olyan, mint egy csöves kabát. Hogy néz ki benne? Ilyenben járnak koldulni – fintorog a forgatáson Babett és Vivi, amikor meglátták Bogi választását, aki még a vásárlókat is befogta kisegítőnek, az eladókat meg egyből kínos kérdésekkel kezdte bombázni.

 

 

forrás borsonline.hu

About hellodelsomogy

Check Also

Melléképület lángolt Babócsán

A tűzoltók két vízsugárral elfojtották a lángokat. -tisztázza rögtön a közleménye elején a helyzetet a …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: