Otthon / Friss hírek / A véres hurkáról is a migránsok jutnak a fideszes jelölt eszébe
A kép csak illusztráció

A véres hurkáról is a migránsok jutnak a fideszes jelölt eszébe

Zuglóban, a Bosnyák téri piacon ebédelt a minap a kormány első számú biztonságpolitikai szakértője, az ufóhívő Georg Spöttle és a körzet fideszes országgyűlési képviselőjelöltje, Jelen Tamás. Hentesnél voltak, és a hurkáktól néhány lépésben eljutottak a határkerítésig – derül ki a Fidesz-szimpatizáns Körúti Korzó Facebookra feltöltött videójából.

„Én mindig a véresre szavazok!” – így kezd Georg Spöttle. Ám mindenkit megnyugtatunk, most nem a határt fenyegető migránsáradatról és az ellenük folytatott harcról beszél a magát szakértőnek nevező Spöttle, hanem arról, hogy a májasnál jobban szereti a véres hurkát, és amúgy is: így karácsony táján csakis a véres jöhet szóba.

Nem osztja Spöttle véleményét a fideszes Jelen Tamás. A politikus ugyanis úgy látja, a vérnek nem a hurkában a helye. „De még így is jobb helyen van, mintha a határon folyna” – teszi gyorsan hozzá az országgyűlési képviselőjelölt, hogy még véletlenül se feledjük el a határt – most nem – fenyegető migránsáradatot és a bevándorlók ellen folytatott harcot.

Bőszen egyet is ért vele Spöttle: „Ott ne is folyjon soha! De amíg ilyen kormányunk van szerintem nem fog.”

„Nagyon fején találtad a szöget, mintha csak magamat hallottam volna” – reagál Jelen Tamás, majd véget ér a videó.

 

forrás:mno.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Egyetlen év alatt 34,3 millió forint adományt kapott Orbán fiának gyülekezete

Bank, építőipari cég, mobilszolgáltató is támogatta a Felházat. Összesen 34,3 millió forint adományt gyűjtöttek 2017-ben …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: