Otthon / Ország-Világ / Bulvár / Csillárjával akar összeházasodni egy angol asszony
Amanda szerelmes csókot vált vőlegényével /Fotó: Profimedia-RedDot

Csillárjával akar összeházasodni egy angol asszony

Csillárral házasodna össze egy brit nő. A hölgy és az internetről rendelt fényforrás között akkora a szerelem, hogy már az eljegyzés is megtörtént.Írja a blikk.hu

Amanda Liberty (33) nem tudott ellenállni érzelmeinek, szerelembe esett egy antik csillárral. A 90 éves világítótestet egy népszerű internetes áruház aukciójából rendelte.

A cirka 130 ezer forintot érő csillárt tavaly Németországból szállították leedsi otthonába. „Amint megláttam Lumiere-t az eBayen, rögtön tudtam, hogy ő az egyetlen számomra. Szerelem volt első látásra” – mesélte a boldog menyasszony, aki addig nyitott kapcsolatban élt 24 másik csillárjával.

Igen, menyasszony. Ugyanis szerelemük olyan erőssé vált, hogy jegyben járnak – már amennyire egy csillár képes erre…. „Valentin napon kértem meg a kezét, hogy örökké tartó szerelmünk mellett elköteleződjünk. Remélem, egyszer majd lesz ceremónia is” – reménykedik a hölgy, aki első jegyessége miatt nagyon izgatott.

Amanda szerelmét öleli /Fotó: Profimedia-RedDot

A krisztusi korban lévő Amanda azt is elárulta, hogy „csodálatos energiát” érez a lámpa közelében, szépsége pedig teljesen lenyűgözi. „Szeretem csókolni és ölelgetni Lumiere-t, de éjszaka Jewellel alszom, mert őt lehet hordozni és hozzábújni is jó.”

Amanda első nagy szerelme 14 éves korában dübögött be hozzá egy dobkészlet formájában, később pedig a New York-i Szabadság-szoborhoz is vonzódott. Utóbbi miatt vezetéknevét Liberty-re változtatta 2010-ben.

Hasonló furcsa kapcsolatokról korábban is beszámoltunk már. Nyáron például arról, hogy egy amerikai nő egy vasútállomáshoz ment feleségül.

forrás:blikk.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

LÁTÁSTÓL VAKULÁSIG! AVAGY ADDIG DOLGOZZ MAGYAR, AMÍG BELE NEM PUSZTULSZ!

  A nyár egy normálisan működő polgári társadalomban a feltöltődés, a pihenés, a szabadság időszaka. …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: