Otthon / Friss hírek / Képek a szörnyű nagyatádi balesetről: Szemtanúkat keresnek

Képek a szörnyű nagyatádi balesetről: Szemtanúkat keresnek

Ahogyan arról mi is beszámoltunk  az egyik helyi hírportál nyomán jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint, 

2017. december 21-én 16 óra körül a körzeti megbízottak észlelték, amint P. Imre Nagyatád belterületén egy fehér színű Opel Astra típusú gépkocsival közlekedik. A rendőrök intézkedés alá akarták vonni a 27 éves férfit, mert információjuk volt arra vonatkozóan, hogy el van tiltva a járművezetéstől. 

A sofőr a rendőri felszólításokat és jelzéseket figyelmen kívül hagyva nagy sebességgel tovább közlekedett, melynek során több gyalogost és járművezetőt is közvetlen veszélynek tett ki, végül a Szabadság téren összeütközött egy tehergépkocsival.

A baleset következtében összesen heten sérültek meg, akiket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek. A rendőrök a csokonyavisontai lakost bűnügyi őrizetbe vették is előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Mutatjuk, hogy festett a helyszín képeken

 

Szemtanúkat keresnek

A Nagyatádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 14050/627/2017. bűnügyi számon eljárást indított közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy csokonyavisontai lakos ellen.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni.

Jelentkezni lehet személyesen Nagyatádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, a Nagyatád Zrínyi utca 7. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén

Forrás és képek: Rendőrség

 

About hellodelsomogy

Check Also

ŐSZTŐL DRÁGULHAT A KENYÉR

Csaknem duplájára emelkedhet a kenyér ára. A sütőipari cégek több mint fele már így is …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: