Otthon / Barcsi hírek / Jól sikerült a karácsonyi adománygyűjtés
Kép forrása: Barcsi Természet- és Állatvédő Egyesület hivatalos Facebook oldal

Jól sikerült a karácsonyi adománygyűjtés

A karácsony előtti nagy rohanásba maradt még egy kis idő az adományozásra is. Barcs és környékbeli emberek kitettek magukért, ugyanis egy hónapra elegendő élelem gyűlt össze a Barcsi Természet- és Állatvédő Egyesület idei adventi adománygyűjtésén. Ebben az évben december 23-án két helyszínen, a Penny és a Lidl parkolóban várták azokat, akik akár étellel, akár pénzzel hozzá akartak járulni a menhelyen élő kutyák életéhez. 

A gyűjtésen nagyjából 350 kg száraztáp, számos konzerv, kutyaszalámi, jutalomfalat gyűlt össze, ami nagyjából 1 hónapig lehet elég a menhelyen élő kutyáknak. Szintén nagy segítséget nyújtottak azok, akik nem étellel, hanem pénzzel járultak hozzá az adománygyűjtés sikeréhez, hiszen az egyesületnek nem csak az ételre, de az állatorvosi költségekre is költeni kell, ami hozzávetőlegesen 100-130 ezer forint egyetlen hónapra. A menhely egyik legnagyobb támogatója az önkormányzat, aki a bérleti díj fizetésében is támogatást nyújt, továbbá eddig közmunkaprogramban biztosított fizetett dolgozókat a menhelyi kutyák ellátására, de a program februárig tart. A négylábúak ellátása így nagymértékben az önkénesekre hárul majd, ezért a vállalkozó kedvű segítőktől azt kérik, szabadidejük egy részében is segítsék a kutyák ellátását.

Támogatásokat,felajánlásokat egész évben elfogadnak! Részletekért keressék a menhely hivatalos facebook oldalát.

https://www.facebook.com/barcsiallatvedok/

 

forrás:barcsihirek.hu

About hellodelsomogy

Check Also

Napi Trafi Infó

Megkérünk minden kedves olvasónkat a szabályok betartására!!! Ne feledjék,mindenkit hazavárnak!!!    02.00-04.00 Siófok, 7. sz. …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: