Otthon / Friss hírek / VISSZATEKINTŐ

VISSZATEKINTŐ

Kedves Olvasóink!

Visszatekintő címmel sorozatot indítunk portálunkon. Szerkesztőink nem titkoltan a kormányváltás hívei, hiszen Dél- és Belső Somogy tragikus helyzete lassan válságosra fordul, ha minden marad a régiben. Tetszik vagy sem, de az egyetlen esélyes alternatíva a Jobbik, illetve itteni egyéni választókerületi szinten az általuk indított jelölt, a 2014 óta ellenzéki országgyűlési képviselőként dolgozó Ander Balázs. A Barcson élő néppárti politikus korábbi felszólalásainak videóit mi is megosztjuk, hiszen valljuk, a brutálisan eltorzult médiaviszonyok között, amikor a Fideszes nagyurak kezébe került országos és megyei sajtó mindent elkövet annak érdekében, hogy elhallgattassa a kormányváltásra egyedül esélyes erőt.
Pár hónap és itt a választás. Több mint 200 parlamenti felszólalásomban rendre igyekeztem a kormányzati pozícióban lévők elé tárni a mostohagyermekként kezelt Somogyország – és benne a válságrégióvá züllesztett Dél- és Belső Somogy – legégetőbb problémáit, mert ez a vidék is élni akar!
Falvaink pusztulnak, aki tud, menekül, mert nem akad értelmes, normálisan megfizetett munka.

/

 

P. R.

 

About hellodelsomogy

Check Also

Arany Bohóc-díjat nyert ifj. Richter József a 42. Monte-carlói Nemzetközi Cirkuszfesztiválon

Arany Bohóc-díjat nyert ifj. Richter József és csapata a 42. Monte-carlói Nemzetközi Cirkuszfesztiválon vasárnap éjjel …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: