Otthon / Friss hírek / 9 hónap alatt 1,2 milliárd forintunkba kerültek az MVM rendezvényei

9 hónap alatt 1,2 milliárd forintunkba kerültek az MVM rendezvényei

Szijjártó Péter jó barátjának, a Fidesz-frakció korábbi kabinettitkárának cégei szervezhették a Magyar Villamos Művek 2017-es rendezvényeit.

2017. januártól szeptemberig összesen 1 264 362 925 forint ment a Magyar Villamos Művektől (MVM) Kuna Tibor marketingcégéhez – írja a Menedzsment Fórum a közpénzekkel gazdálkodó állami cég honlapján közzétett szerződésekre hivatkozva.

Az MVM a Young & Partners Kft.-vel minden negyedévben szerződött, a szerződéses összegek így alakultak:

  • I. negyedév: 82 446 590 forint
  • II. negyedév: 526 654 228 forint
  • III. negyedév: 655 262 107 forint

A negyedik negyedévről szóló adatok még nem állnak rendelkezésre, de ha az előző negyedévek átlagát „sikerült” tartani, akkor 1,6-1,7 milliárd forint körül alakulhatott a 2017-es végleges rendezvényszervezési költség.

A Young & Partners, valamint testvércége, a Trinity International Communications Kft a Fidesz-frakció korábbi kabinettitkárának, Szijjártó Péter külügyminiszter bizalmasának, Kuna Tibornak az érdekeltsége, cégei rendszeresen nyernek a Rogán Antal-féle propagandaminisztérium által közterületi és médiareklámokra kiírt közbeszerzéseken. Ugyanebben a körben kaszálnak nagyot az új Fidesz-kedvenc, Balásy Gyula cégei, illetve Rogán Antal szomszédjának, Csetényi Csabának a vállalkozásai is.

forrás:alfahir.hu

About hellodelsomogy

Check Also

Nem csak jogosítványa nem volt, ittas is volt a homokszentgyörgyi férfi

A körzeti megbízottak 2018. július 17-én 16 óra 5 perckor Marietta puszta külterületén igazoltattak egy …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: